Nakon propala dva prethodna braka, Dubravka Milatović, koja je 28 godina mlađa od Bore Đorđevića, postala je značajno prisutna u njegovom životu. Sadašnja i treća supruga Bore Đorđevića ostaje njegov najvatreniji izvor ohrabrenja, naklonosti i životne melodrame.

 

 

 

Dubravkin životni san ostvario se privatnom ceremonijom vjenčanja na Santoriniju, kojoj su prisustvovali samo njihovi najbliži. Od tada je poznata kao Đorđević. Ovaj vjekovni roker pripisuje zaslugu svojoj supruzi što ga je ukrotila i vodila ka zdravijem načinu života, koji je uključivao prestanak pijenja i pušenja. Bora je takođe otkrio da je produžio život time što je bio sa ženom koju voli.

 

 

 

 

Dalje je otkrio da Dubravka izbjegava da bude u javnosti i da se slika, jer oboje cijene svoju privatnost. Odani roker je čak morao dugo da je ubeđuje da svoje fotografije uvrsti u knjigu koju joj je posvetio. Ekipa „Paparaco lova” iskoristila je priliku da uslika suprugu Bore Đorđevića ispred njihove rezidencije na Dedinju, a njen lik će sigurno ostaviti trajni utisak.

 

 

 

 

 

Podsjetimo . Nakon tragičnog gubitka njegove prve supruge Dragane, koja je sebi oduzela život nakon razvoda, mnogi su pretpostavili da je Đorđević završio sa romantičnim vezama. Međutim, neočekivano se zaljubio u ženu po imenu Aleksandra, koja mu je na kraju postala druga supruga. Nažalost, ovaj brak mu nije doneo sreću koju je tražio, pa se par na kraju razveo 2014. Tražeći novi početak, muzičar se preselio u Ljubljanu, gde je upoznao zanosnu Slovenku. Vjenčali su se u maju 2016. na slikovitom grčkom ostrvu Santorini, gdje su razmijenili zavjete i započeli novo poglavlje u zajedničkom životu.