Više puta su u javnosti osvanule eksplicitne fotografije pjevača Šaka Polumente u golom stanju, zbog čega je Dado Polumenta konačno javno progovorio o tome. Cijela obitelj, pa tako i Dado, dijeli iste brige i to im smeta. – Ono što ne možemo poreć je da su izazvali uznemirenost. Ovo je bilo neugodno iskustvo i za mene i za cijelu moju obitelj.

  • Nikada nisam javno promovirao niti negativno govorio o Šaku. Suzdržao sam se od komentara na tu temu. Imao sam s njim razgovor na tu temu i iskreno, njemu to ne treba u životu – rekao je Dado u intervjuu za magazin “Hype”. Podsjećamo, pjevač Šako Polumenta (54) već je bio upleten u skandal. Pjevačica i bivša učesnica “Zadruge” Mina Vrbaški optužila ga je da joj je slao neprimjerene poruke i snimke dok je bila maloljetna, a navodno je i nakon njene 18. godine ustrajao u slanju eksplicitnih snimaka.

Samo da znate, vrijedi napomenuti da ovo nije prvi slučaj da su njegove golišave slike bile izložene javnosti. Sakib Šako Polumenta, renomirani pjevač u Crnoj Gori specijaliziran za turbo-folk i pop-folk žanrove, na svijet je došao 27. ožujka 1968. godine u Bijelom Polju. Trenutno živi u Podgorici. Brata pjevačice, Sabahudina Sapka, zadesila je misteriozna sudbina 2006. godine. Poznat po burnom životu, važio je za strašnu osobu. Nagađanja su okruživala njegovu smrt, s teorijama od predoziranja do trovanja, ali pravi uzrok ostaje nedokučiv.

  • Pjevač Šako ujedno je i stric Damira Dade Polumente, kojeg je aktivno podržavao u izgradnji uspješne glazbene karijere. Od 1995. do 2010. godine Šako je bio u braku s Vesnom, a zajedno imaju kćer Rijadu i sina Adisa koji je zaposlen u ugostiteljstvu. U srpnju 2012. godine Rijada se vjenčala s Damirom Numanovićem, a vjenčanje je održano u hotelu Bijela Rada, gdje je Šako svojim milozvučnim glasom uveličao svečane prilike. Početkom 2013. godine pjevač je otkrio da su se on i supruga pomirili.

No, u kolovozu 2015. pojavile su se fotografije na kojima se vidi kako Šako u jednom budvanskom kafiću maže s mladom ženom. Kasnije se doznaje da je riječ o 33 godine mlađoj Ivani, a njihova je veza na kraju dovela do njegovog razvoda. Šak, visok 182 cm i težak 88 kg, potvrđeno je da je u romantičnoj vezi s Milanom Poštić, bivšom natjecateljicom reality showa na Maldivima. U svibnju 2017. video je na društvenim mrežama podijelila Mina, sedamnaestogodišnja poznanica popularne slavne Soraje Vučelić. Na snimku se čuje kako Šako doziva Minu da dođe da ga poljubi dok zaigrano laje u kameru.

  • Mina je iznijela optužbe da joj je pjevač slao eksplicitne fotografije i izrazio želju za seksualnim odnosom s njom. Šako je odgovorio da njegov osobni život ne bi trebao biti predmet brige drugih te da je njegova privlačnost faktor koji pridonosi ovakvim incidentima. Tvrdio je i da je izgubio telefon te da je video namijenjen njegovoj ženi.

Ovaj incident podsjeća na sličan događaj koji se dogodio prije petnaestak godina, gdje je osvanuo video na kojem se pjevačica vidi razodjevena. Talentirane članove Šakovog benda čine Petar Jovanović na klavijaturama, Škuri Ašović na bubnjevima i Bogdan na gitari. Poznat po svojim zadivljujućim nastupima u zemlji i inozemstvu, ostaje jedan od najtraženijih pjevača u regiji.