Severina Vučković, utjelovljenje muške patnje u tišini, nije imala sreće na ljubavnom planu. Nakon razlaza s “kraljem bakra” Milanom Popovićem, pjevačica je ušla u brak s Igorom Kojićem, da bi se kasnije ponovno razišli. Dok zanosna glazbena ikona i dalje žudi, pitanje je je li netko uspio zarobiti njezino srce. No, javnost i dalje ne zna za takvog udvarača, pa su romantični pothvati Severine Vučković ostali obavijeni velom tajne.

 

  • Unatoč tome, Seve je stalno okružena muškarcima, a njezini kolege iz benda, koje je sinoć osobno predstavila publici na sinoćnjem koncertu, osobe su koje iznimno cijeni i ne bi mijenjala ni za što na svijetu. Opisan kao samac, snažan i s neusporedivom vještinom sviranja gitare, ovaj izvanredni glazbenik zaslužio je prestižnu titulu najboljeg na Balkanu i širi svoj utjecaj daleko izvan tih granica. Naime, nedavno je dobio cijenjenu nagradu Porin kako za izvrstan instrumentalni album, na kojem je bio i izvođač i producent, tako i za izniman producentski rad na pop albumu godine. Ova priznanja s ponosom je objavila nitko drugi nego Severina, koja je potom pozvala cijenjenu kolegicu na pozornicu.

No, važno je napomenuti da ovaj izniman gitarist nije jedini koji je pridonio pjevačevim izvedbama koje izazivaju strahopoštovanje. Kako je Severina nastavila s izlaganjem, bubnjar kojeg je predstavila plijenio je pažnju publike. S nepokolebljivim entuzijazmom, pjevač je izjavio: “Mijenjam sve, osim bubnjara. On je nalet vjetra koji me tjera naprijed, pokreće moje noge da bez napora plešu u njegovom ritmu.

 

  • On ne samo da udara u bubnjeve, on udahnjuje život u njih, proždirući njihovu bit. Bez sumnje, on je bez premca u svom zanatu.” Publika je uzvratila gromoglasnim pljeskom. Severina Vučković, poznatija kao Severina, slavna je osoba glazbene industrije u regiji. Podrijetlom iz Splita, Hrvatska, rođena je 21. travnja 1972. Ova hrvatska pjevačica i glumica čvrsto se etablirala kao jedna od najistaknutijih ličnosti na području glazbe. Severina je na svoj profesionalni put krenula tijekom ranih 1990-ih, a prvi proboj dogodio se objavljivanjem singla “Dalmatinka” (1993.), koji ne samo da je postao prvi na top ljestvicama, već ju je i katapultirao u sferu goleme popularnosti.

Ovo postignuće utrlo je put nizu kasnijih hitova, uključujući “Paloma Nera”, “Virujen u te”, “Djevojka sa sela” i brojne druge, vinuvši je do samog vrha hrvatske glazbene industrije. Severinina reputacija počiva na njenom snažnom pjevanju, dinamičnom scenskom nastupu i sposobnosti da svaku pjesmu prožme svojom jedinstvenom umjetničkom interpretacijom. Spajajući elemente popa, rocka, folka i etno glazbe, stvorila je prepoznatljiv zvuk koji osvaja i odjekuje bezbrojnim obožavateljima.

 

  • Severinin utjecaj i popularnost nisu bili ograničeni na njezinu uspješnu glazbenu karijeru; zapažen dojam ostavila je i kao glumica, pokazujući svoj talent u raznim hrvatskim filmovima i kazališnim predstavama. Njezino umijeće na pozornici samo je poboljšalo njezin položaj i povećalo broj sljedbenika. Severina je stekla globalnu popularnost suradnjom s renomiranim glazbenicima i producentima iz cijeloga svijeta, osvojivši publiku na bezbrojnim koncertima i festivalima diljem svijeta. Njezini albumi neprestano su se penjali na vrhove ljestvica, učvršćujući njezin status jedne od najcjenjenijih i najtraženijih izvođačica u regiji bivše Jugoslavije.

Severinin ugled nadilazi njezinu glazbenu karijeru, jer je prepoznata po aktivnom sudjelovanju u humanitarnim nastojanjima, pružajući pomoć brojnim dobrotvornim inicijativama. Tijekom godina zadržala je svoju nepokolebljivu prisutnost u regionalnoj glazbenoj industriji, održavajući svoj utjecaj i široku privlačnost.