Postoji video o kojem se naveliko raspravlja i koji je privukao pažnju svih. Povodom Ramazanskog bajrama, sada već razvedeni pjevač Haris Džinović okupio je svoje najbliže na velikom slavlju. Među brojnim gostima koji su svoje slavlje odabrali ugostiti u obiteljskoj vili na Senjaku, kao najveća zvijezda istaknula se renomirana glazbena senzacija Svetlana Ceca Ražnatović. Cijelu noć su uživali u svom uživanju.

  • No, došao je trenutak kada su Ceca i Haris udružili snage i melodično izveli njegovu renomiranu pjesmu koja je bila prva na top listama, a njihov skladni duet odjekivao je u daljini. Kako je večer odmicala, Ražnatovićeva je iskoristila priliku da se fotografira uz cijenjenog pjevača, te je odmah podijelila na svojoj Instagram platformi. Ceca je radosno ispričala kako ona i njen dragi obilježavaju Bajram, zahvalivši se na dobrobiti i sreći svih. Haris se sa stalnim osmijehom na licu pridružio slavlju. Ceca se oglasila na društvenim mrežama kako bi svojim pratiteljima dočarala djelić praznične atmosfere. “Kakav nevjerojatan umjetnik!” – uzviknula je u jednoj priči.

Na snimanju je uhvatila Harisa kako pjeva svoju popularnu pjesmu, izražavajući svoje emotivno stanje izgubljenog svega i ne mareći za glasine vezane uz njegov ljubavni život, dok su glazbenik Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović odlučili okončati svoj 22-godišnji brak, obilježavajući sklapanje duboko strastvene veze. Godine 2002. Haris Džinović i Melina Džinović upustili su se u duboku emotivnu vezu koja je na kraju dovela do rođenja njihovo dvoje djece, Đine i Kane.

  • Haris Džinović, renomirani kantautor porijeklom iz Bosne i Srbije, proslavio se u sferi narodne glazbe hitovima poput “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi nedostaješ”, “Laže mjesec, ” i “Muštuluk.” Rođen 26. rujna 1951. godine u Sarajevu, Haris Džinović trenutno živi i radi u Beogradu. Njegovo glazbeno putovanje počelo je 1970-ih, kada je 1975. objavio svoj debitantski singl s pjesmama “Homeland” i “Želim tebe”. Uslijedili su singlovi poput “Jedan dio mog života”, “Nema više stare majke, “Gdje su naši dani” i “Slobodanka.” U kolovozu 1977. godine objavljuje pjesme “Dođi večeras” i “Pjesma mojoj zemlji”, a tri godine kasnije izdaje “Moja domovina”.

Rođen 1951. godine u Sarajevu, otac Harisa Džinovića, Muhamed Džinović, radio je kao inženjer, dok se majka Hatija bavila ekonomijom. U djetinjstvu je volio provoditi vrijeme s bakom i djedom, a volio je i glazbu i sport. Baveći se aktivnostima poput tenisa, atletike i skijanja, nogomet je zauzimao posebno mjesto u njegovom srcu i počeo je igrati od malih nogu. U drugom razredu osnovne škole majka mu je poklonila harmoniku.

  • Unatoč glazbenom utjecaju unutar svoje obitelji, sam je naučio svirati. Nakon završene srednje škole upisao se u gimnaziju gdje je otkrio svoj talent za sviranje klavira. Nastupajući u gimnazijskoj dvorani, dao je prednost nogometu i klaviru ispred studija. Sa 16 godina počeo je zarađivati ​​nastupajući u Sarajevu i na Jahorini. Zbog prekomjernih izostanaka dva puta je izbačen iz škole, zbog čega je morao pohađati večernju nastavu kako bi uspješno maturirao. U intervjuu je iskazao svoju primarnu fascinaciju nogometom. Unatoč tome, on priznaje postojanje brojnih superiornih svirača, što ga je dovelo do zaključka da je njegova odluka da se bavi glazbom na kraju bila mudriji izbor.