U kasnim 1990-ima, Sandra Drašković, također poznata kao Sani Armani, uživala je u živahnom i uspješnom životu. Tada je bila jedna od omiljenih osoba u Beogradu, zarobila je srca mnogih kao popularna televizijska ličnost. Karijeru je započela u svijetu modelinga, a već s dvadeset godina probila se na male ekrane. Međutim, danas je njen život krenuo drugim putem.

Snimivši više reklama, privukla je pažnju publike učešćem u džinglu televizije “Pink”, a zatim i voditeljskim ulogama u raznim emisijama poput “City Cluba”, “Sanimetra” i “Gerile”. Sandrin život se naglo okrenuo nakon objave spota Cece Ražnatović za pjesmu “Prođi sa mnom kroz crveno”. Mediji su odmah zapazili zanosnu plavušu i pomno pratili svaki njezin pokret, a posebno njenog partnera na ekranu Nikole Lazetića. Unatoč perspektivnom mladom nogometašu, njihov brak bio je kratkog vijeka, završio je jednako brzo kao što je i počeo. No, iz njihove strastvene, ali kratke veze rodio se sin Luka u čijem su odgoju oba roditelja ravnopravno sudjelovala.

Sani Armani trenutno je zadovoljan i ispunjen. Primjetno je da je njezin izgled doživio značajne promjene, no ipak je ostala lijepa s prigušenijim i konzervativnijim modnim smislom. Osim toga, izdvaja je njezino trenutno prebivalište u Los Angelesu, jer tamo živi već duže vrijeme. Sandra, koja je cijeli život živjela u Beogradu i tamo osnovala posao i obitelj, odlučila je istražiti mogućnost preseljenja u drugo mjesto. S obzirom na obiteljske veze koje su već bile na novoj lokaciji, Sandra je željela to iskusiti iz prve ruke i utvrditi može li to biti prikladan dom za nju. Iako joj se svidjelo novo mjesto, odluka nije bila bez izazova. Ostaviti iza sebe život u Beogradu, uključujući posao i voljene osobe, nije bio lak zadatak.

Osim toga, Sandra je radila na tajnom projektu, ali nije mogla otkriti detalje o tome. Riječ je o seriji koja je ocijenjena preskupom, ne samo za Srbiju, već i za cijelu Europu. Još jedna motivacija za Sandrin potez bila je omogućiti sinu mogućnost školovanja u inozemstvu. Dok se snalazila u svom novom životu u Los Angelesu, Sandra je napravila neke prilagodbe u svom stilu i izgledu kako bi se uskladila s estetikom grada. Sana je izrazila svoje divljenje zadivljujućom ljepotom Los Angelesa, zajedno s prekrasnom klimom i veselim raspoloženjem njegovih stanovnika.

Zatim je spomenula kako se osjeća kao da živi američki san, a istovremeno je priznala svoje srpsko podrijetlo i svoju sposobnost prilagodbe novom okruženju. Nadalje, Sana je jasno rekla da ne čezne za dosadašnjim životom u Srbiji. Sani je izjavila da nastoji izbjeći propuštanje iskustava i održava odvojene garderobe za Srbiju i svoju trenutnu lokaciju. Moda ne opterećuje ljude niti označava društveni položaj. U Srbiji je pronašla osjećaj lagodnosti i ne žudi ni za čim određenim. Sani je istaknula kako je njezina svakodnevica pridonijela poboljšanju kvalitete života.