Zorica Brunclik, istaknuta pjevačica naše estrade, uvijek je otvoreno govorila o svom skromnom podrijetlu i nesebičnom činu dijeljenja oskudnih količina hrane sa svojom obitelji. Danas je Zorica nadaleko priznata kao jedna od najprosperitetnijih i najuspješnijih umjetnica, koja je svoje bogatstvo stekla isključivo svojim iznimnim talentom, očaravajućim glasom i bezvremenskom glazbom. Dok je njezin dom nekada karakterizirala ljubav i jednostavnost, sada nalikuje dvorcu iz bajke, odišući atmosferom čiste ljubavi.

Kao obitelj, iskusili smo ekstremno siromaštvo, sa samo jednim jajetom podijeljenim među nas četvero braće i sestara. Međutim, okolnosti su se promijenile i sada smo u poziciji da možemo uživati ​​u obilju jaja. Ovo novopronađeno obilje sušta je suprotnost prošlosti i nešto je u čemu mogu sudjelovati i svi oko nas. Zorica je te osjećaje podijelila tijekom gostovanja u emisiji “Na večeri u kući”, gdje joj je ljubazno otvorila vrata Dom.

Brunclikova zaključuje da je djeca često pitaju zašto toliko ponavlja stvari. U odgovoru ona pojašnjava da ne ponavlja u njihovu korist, već u svoju vlastitu. Služi kao stalni podsjetnik na njezino podrijetlo i postignuća koja je postigla. Rezidenciju Zorice Brunclik krase brojni elegantni elementi, što je vidljivo iz videa koji nepogrešivo prikazuje pojedine dijelove kuće koji su renovirani. Osim toga, u dvorištu se nalazi bazen u kojem Zorica i Miroljub često uživaju tijekom ljetnih mjeseci. Unutar ovog lijepo uređenog doma, Zorica i Kemiš imaju vlastiti glazbeni studio, frizerski salon i prostranu dvoranu u kojoj se gosti okupljaju kako bi sudjelovali u veselju tijekom raznih obiteljskih proslava.

Otprilike četiri desetljeća Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš povezani su bračnim životom, a njihovi osjećaji ostaju nesmanjeni. Pjevačica je svojedobno otkrila da je Kemiš stalno u društvu zanosnih djevojaka, no on ju je smatrao “tetom kojoj je uvijek s poštovanjem ljubio ruke” jer je u srednjim tridesetima i majka je troje djece. Unutar očaravajućeg grada Pariza dogodio se jedan od njihovih sudbonosnih susreta, kako je ispričala poznata folk ikona.

U travnju 1980. dogodio se značajan susret za nas u očaravajućem gradu Parizu. U pratnji moje najstarije kćeri Marije našli smo se u odvojenim hotelima u istoj ulici. Kako bi nam bilo lakše, organiziran je prijevoz za nas oboje do mjesta koncerta. U to vrijeme su se ukrstili putevi njega, koji je ranije bio pisan u “Blicu”, i Zorice, koja je slutila da bi moglo doći do neke veze. Njihova je zajednica procvjetala u brak, a do danas uživaju u blaženom i izvanrednom partnerstvu. Kemiš je uvijek jasno davao do znanja koliko obožava Zoricu, a o njihovoj privrženosti i obostranom divljenju naveliko se priča kad god se za to ukaže prilika.