Zlatan Ibrahimović, iako je zvanično u penziji, i dalje oduševljava javnost svojim pojavljivanjima, a nedavno je ostavio snažan utisak na čuvenom festivalu “Sanremo”. Pojavio se na sceni uz pesmu Lepe Brene “Luda za tobom”, osvajajući publiku svojim šarmom.

Ibrahimović je sada angažovaniji nego ikad, ali svoje slobodno vreme nastoji da posveti supruzi i sinovima. Par izražava duboku ljubav i bliskost, iako je Helena starija od Zlatana čak 11 godina. Njihov brak se smatra jednim od najskladnijih u svetu slavnih, otporan na razne spekulacije i glasine.

Prvi susret između Zlatana i Helene nije bio romantičan. Kada su se upoznali, Zlatan je imao 21, a Helena 32 godine. Helena je bila uspešna i nezavisna žena, a prvi utisak koji je Zlatan ostavio bio je pomalo nespretan. Ipak, uprkos početnim izazovima, njihova veza je napredovala.

Zlatanov odgovor na pitanje o tome kakve žene voli postao je sinonim za pravog džentlmena. Ključ uspeha njihovog dugogodišnjeg braka je međusobno razumevanje, poštovanje i otvorena komunikacija. Iako ne preteruju s javnim izražavanjem nežnosti, Zlatan i Helena često se pojavljuju zajedno, a zajedno grade srećnu porodicu.

Njihov dom u Kaliforniji vredan je oko 1.5 miliona dolara, s prostranim dvorištem, bazenom i teniskim terenom gde uživaju sa sinovima. Helena, bivša manekenka, i dalje izgleda izvanredno u svojim 52 godinama, zahvaljujući redovnom vežbanju i zdravoj ishrani. Iako smatra da postoje delovi njenog tela koji nisu savršeni, njen suprug Zlatan je oduvek pokazivao divljenje prema njoj.Zlatan Ibrahimović, Helena Segar, Helena Seger

Helena održava svoj izgled jednostavno – redovnim treninzima, korišćenjem tegova i pažljivim biranjem hrane koju unosi u svoj organizam. To je, prema njenom mišljenju, ključ njenog sjajnog izgleda i vitalnosti u šestoj deceniji života.