Zorana Pavić nedvojbeno je istaknuta osoba u našoj javnoj sferi, pokazujući nevjerojatnu transformaciju koja mnoge ostavlja u nevjerici. Nevjerojatna promjena u Zoraninom izgledu u posljednjih nekoliko godina nije ništa drugo nego nevjerojatna. Iako je u početku bila prepoznata po svojoj ljepoti u svijetu nastupa, pjevačičina tjelesnost počela se pogoršavati zbog nezdravih navika. Međutim, duboka transformacija dogodila se kada se Zorana posvetila svom cjelokupnom zdravlju i estetici, što je dovelo do impresivnog gubitka težine od tridesetak kilograma u relativno kratkom roku.

Za razliku od izbora brojnih uglednih pojedinaca da se podvrgnu operaciji želuca kako bi postigla željenu težinu, Zorana je pristupila drugačije i nije posegnula za nikakvim operativnim zahvatima kako bi regulirala svoju tjelesnu masu. Umjesto toga, krenula je na put promjene načina života koji ju je pogurao prema njezinom cilju. Uz dosljednu rutinu treninga, Zorana je prilagodila i svoje prehrambene navike.

“Potpuno sam iskorijenila slatke poslastice iz svog režima prehrane, čuvajući ih za posebne prilike kako bih izbjegla nagle skokove razine glukoze u krvi, kako se često izražavaju mlađi pojedinci.” – kazala je kroz smijeh. Nakon što je podnijela zahtjevnu rutinu koju strogo savjetuje, sada preferira strategiju konzumiranja manjih, češćih obroka tijekom dana. Njezin fokus leži na uključivanju povrća kuhanog na pari i nemasnog mesa u svoju prehranu, dok je također dodala raznolikost s konzerviranom tunom i pastrvom.

Cijelo to vrijeme Zorana je otvoreno priznavala da isključivo konzumira svježe cijeđeni limun i vodu, iako ne podržava tu praksu. Posljedice su bile značajne, jer je imala epizode nesvjestice i nije mogla upravljati vozilom. Zorana je naglasila koliko je važno ne oslanjati se samo na limun za preživljavanje, koristeći vlastito nepromišljeno ponašanje kao priču o upozorenju.