Otkako je ušao u romantičnu vezu, doživeo srceparajući raskid, a potom se ponovo sreo sa zanosnom Kristinom Mitrović, zet Željka Mitrovića postao je višegodišnji fokus javnosti. Uprkos oskudnosti detalja o njegovim ličnim poslovima, Ilija je i dalje uticajna ličnost u medijskom okruženju, često krasi naslovne strane raznih nacionalnih publikacija. Način života i stil života Iliju Riskina nikada ga ne ostavlja potpuno zapanjenim, ostavljajući ga bez riječi.

Njegova sklonost da se razmeće svojim raskošnim postojanjem evidentna je kroz njegove česte objave na raznim platformama društvenih medija. Naime, njegova veza sa naslednicom Mitrovićevog bogatstva izazvala je veliku pažnju, što ukazuje na to da ona zauzima ekskluzivno mesto u njegovom srcu. Ovaj osjećaj je posebno očigledan u novije vrijeme, nakon ponovnog rasplamsavanja njihove strastvene romanse.

Međutim, u ovom konkretnom slučaju, reflektori su usmjereni na mladog milijardera koji je izazvao priličnu količinu uzbuđenja i interesa na popularnoj platformi društvenih medija, “Instagram”, zbog svojih jedinstvenih i izuzetnih modnih odabira. Poznat po svojoj sklonosti prema raskošnim dizajnerskim odjevnim predmetima koji obično krase najuglednije osobe širom svijeta, Ilija je pojedinac koji ne štedi novac kada je u pitanju kustos svoje garderobe, isključivo se opredjeljujući za krajnje ekstravagantne i luksuzne odjeće.

Neosporno je da par u potpunosti uživa u svojoj trenutnoj destinaciji za odmor u Saint Tropezu. To može potvrditi Kristinina nedavna objava na društvenim mrežama gdje je par odisao srećom. Naime, viđeni su u luksuznom ugostiteljskom objektu, koji je slučajno u vlasništvu Željka Mitrovića, koji je Kristinin otac. Obojica su se potrudili da se elegantno odjenu za tu priliku, a Ilijin outfit savršeno odražava njegove godine i društveni položaj.