U eri koju karakteriziraju stalne promjene i ubrzani životni stil, Čolić ističe važnost davanja pažnje djeci koja im je potrebna da se razviju u ličnosti integriteta i izvrsnosti. Na pitanje novinara o poklonima koje je planirao kupiti svojoj djeci za rođendane, Božić ili Novu godinu, veselo je odgovorio da se njihova interesovanja vrte isključivo oko lova. Što se tiče njegove najstarije kćerke Une, ona je na Instagramu skupila impresivnu brojku od preko 40.000 pratilaca.

Često dijeli novosti kroz priče koje prikazuju njenu ekstravagantnu garderobu, koja se sastoji od odjevnih predmeta previsokih cijena, i fotografije sa raskošnih mjesta za odmor u koje se upušta gotovo svake sedmice. U nedavnom incidentu, novinari su uspeli da zabeleže njeno prisustvo u jednom popularnom beogradskom restoranu, u društvu Marka Bijelića, koji je, slučajno, niko drugi nego potomak proslavljene Dragane Mirković.

Naravno, ovo viđenje izazvalo je veliku pometnju u medijima, što ih je navelo na spekulacije o potencijalnoj romantičnoj vezi između njih dvoje. Međutim, ispostavilo se da je to bila pogrešna pretpostavka jer njihova veza nije bila ništa drugo do istinsko prijateljstvo. Ipak, ovaj intrigantan susret samo je dodatno zarobio njenu legiju sljedbenika.

Dolivajući ulje na vatru, nedavno je podijelila fotografiju na kojoj uživa u skijaškoj avanturi, na kojoj se pojavila pored misterioznog dječaka upečatljivih plavih očiju. Ovo najnovije otkriće navelo je mnoge da poveruju da bi ovaj zagonetni pojedinac mogao biti tek kovani zet Čole. Nagađanja oko njenog ljubavnog života nastavljaju da rastu, ostavljajući fanove da željno iščekuju bilo kakva ažuriranja ili potvrde u vezi sa ovom intrigantnom vezom.