Milutin Mima Karadžić, rođen 9. travnja 1955. u Bijelom Polju, cijenjeni je glumac i producent porijeklom iz Crne Gore i Srbije. Odrastajući u Nikšiću, trenutno provodi svoje vrijeme između Srbije i Crne Gore. Karadžićev brat, Milan Karadžić, poznati je redatelj u kazališnoj, televizijskoj i filmskoj industriji. Tijekom svoje slavne karijere, Karadžić je tumačio širok raspon likova na kazališnim daskama i filmskim platnima. Mnogi ga povezuju s njegovim nezaboravnim nastupima u ulozi čuvara reda, dok ga mlađa publika prepoznaje kao Vojina Čađenovića iz “M(j)ešoviti brak”, Savu Bačića iz “Budve na penu od mora” ili Mašana Čerovića iz “Komšija.

Naš proslavljeni glumac Milutin Mima Karadžić (68) posljednjih je godinu dana u ljubavnoj vezi s kolegicom Natašom Stanišić, koja je od njega mlađa nevjerojatnih 35 godina. Prema tvrdnjama upućenih, Mima i Nataša, koje su poznate po neraskidivoj vezi, svjesno su se odlučile zatajiti kao par u javnosti. No, u tome je bila značajna iznimka kada su prisustvovali Filmskom festivalu u Sarajevu, gdje su uživali u međusobnom društvu dužeg perioda od pet dana.

Unatoč Natashinoj aktivnoj prisutnosti na Instagramu, nema dokaza o njezinoj vezi s glumcem jer se zajedničke fotografije rijetko viđaju na njezinom profilu. Susret Nataše Stanišić i Mime Karadžić dogodio se na snimanju serije “Zakopane tajne”, u kojoj je Nataša imala jednu ulogu, a priča se da je njihova kemija bila vidljiva od samog početka. Vrijedi spomenuti da je Mima Karadžić stekao reputaciju svojim ljubavnim vezama sa znatno mlađim ženama od sebe.

Brak je doživio samo jednom, i to 1992. godine kada je nakon kraćeg zabavljanja došao kraj njegovoj vezi sa Sunčicom Đurić. Nažalost, njihov brak je bio kratkog vijeka i odmah su se razveli. Od tada je Mima ostao vječiti neženja, bez namjere da se skrasi. Nakon što je otkrivena Mimina veza s Natašom, to je postalo tema rasprave među svima, jer su ukazali na nevjerojatnu sličnost sa Sunčicom, koja je jednostavno neodoljiva.