Ljubav između Karleuše i njezinog bivšeg supruga Bojana Karića započela je 2004. godine. U rujnu su se izjasnili kao beskrajna ljubav, no njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka i raspala se za nekoliko mjeseci. Točni detalji oko njihovog rastanka nikada nisu objavljeni, a Karleuša nije opširnije pričala o tome. Ipak, jednom je prilikom spomenula da je njihova nekompatibilnost dovela do impulzivne odluke da se vjenčaju.

Nedugo nakon razvoda, iskusni poduzetnik pronašao je ženu koja će postati ljubav njegova života, Mašu. Karleušin bivši suprug godinama je nepokolebljivo šutio o njegovom braku i razvodu s Jelenom, te se odlučio za miran i povučen život. Kulminacija njihovog veselja dogodila se dolaskom blizanaca Teodora i Tare, koji su njihovu sreću učvrstili. U srpnju 2007. stupio je u brak s Mašom Nikolić, koja nije samo kći proslavljenog redatelja Bože Nikolića već i sestra talentirane pjevačice Jovane Nikolić.

Bojan, koji inače izbjegava biti u centru pažnje, doživio je nalet uzbuđenja kada je u javnost isplivala fotografija od prije dvije godine na kojoj su on i njegova supruga Maša. Zaljubljeni par 25. srpnja proslavio je svoj poseban dan. U 2022. godini obilježit će petnaestu godišnjicu braka, a kako bi obilježili tu prekretnicu, Karić je podijelio iskrenu fotografiju para popraćenu emotivnim osjećajima.

– Ljubavi, danas nam je godišnjica! Teško je povjerovati da je punih petnaest godina proletjelo u tren oka, kao da je samo jedna godina. Željno iščekujem bezbrojne tisuće godina koje ćemo i dalje dijeliti zajedno – izrazio je Bojan Karić. Ipak, tijekom premijere filma Nedelja, posvećenog slavnom Džeju Ramandanovskom, ovaj skladni par pokazao se neizostavnim. Sve su oči bile uprte samo u njih dok su zračili na grimiznom tepihu. To je izazvalo pravu senzaciju, jer se činilo da se gotovo materijaliziraju pred očima svih. Ove će se godine proslava održati točno na datum, doduše godinu dana kasnije.