Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji belog sporta, osvojio je u nedelju finale Mastersa u Torinu i rekordni sedmi put podigao trofej. U publici su bila njegova deca, ali ne i supruga Jelena, koja je imala druge poslove. Fondacija Novak Đoković je 18. novembra u saradnji sa Austrijskom poštom bila domaćin ekskluzivnog promotivnog događaja najvrednije nove violine na svetu, „Osmijum violine“.

 

 

 

 

Čuveni srpski violinista Stefan Milenković svirao je ovu violinu na specijalnom koncertu u “Geozavodu”, gde je prisutne pozdravila i Jelena Đoković. Za važan događaj Jelena je odabrala pletenu crnu haljinu sa zanimljivim dekolteom koji je lepo ocrtavao dekolte i ramena. Heklane haljine su popularan komad ove jeseni, ali nisu za svakoga. Zbog karakteristika materijala, ovaj komad odeće može ne samo da istakne nedostatke za koje mislite da imate, već i da u potpunosti istakne Vašu figuru. Čak i žene sa savršenim figurama poput Đokovićeve supruge će brinuti oko ovog komada odeće. zbog odeće izgledaš loše? Veći, ali Jelena je rizikovala da joj se vrati.

 

 

 

Uz elegantne golišave cipele i nenametljiv nakit koji smo već imali prilike vidjeti, jednostavne svakodnevne haljine postale su glamurozne haljine koje savršeno odgovaraju prirodi ovog važnog kulturnog događaja. Jelena je direktorka Fondacije Novak Đoković koja prikuplja sredstva za ugroženu decu u Srbiji. Uspješno je organizirala brojne humanitarne akcije, uključujući one Naomi Campbell, Kate Hudson, Sarah Ferguson, Borisa Beckera, Richarda Bransona, Gerarda Butlera, itd. Influenceri i velike zvijezde.

 

 

 

 

Jelena je Novakov najverniji i najvatreniji fan i uvek se trudi da ga podrži kada treba. Kako nije volela da se eksponira, mediji su kopali po njenoj prošlosti tražeći prljavštinu, ali se to pokazalo kao nemoguć zadatak. Posle osam godina veze, Novak se u septembru 2013. verio za Jelenu na veoma originalan način. Odvezao ju je helikopterom u Provansu i zaprosio je.