Vest o vezi Anastasije Ražnatović sa srpskim fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom odjeknula  je kao bomba u javnosti. Vezu su započeli pre nešto više od godinu dana , a kako su tada prenosili   lokalni mediji, Nemanja Gudelj tada nije bio prekinuo svoju  vezu sa bivšom devojkom Sanjom Vučić.

 

 

 

 

Bivša devojka Nemanje Gudelja zanemila je kada je doznala da je Nemanja u vezi sa Anastasijom . – Sanja nikada nije javno govorila o svojoj vezi sa Nemanjom, ali ga zaista voli. Imaju poteškoća u održavanju veza na daljinu. Nikada zvanično nisu prekinuli vezu niti su se posvađali, samo su se razišli. Sanja saznaje iz medija da ima novu djevojku, što ga naljuti. Iako je znala da zvanično nisu par, njihova veza je bila čudna i bilo joj je zaista žao što to nije čula od njega.

 

 

 

Sve se odigralo veoma brzo, Anastasija se zaista zaljubila, a i Nemanja. Iako se poznaju samo kratko, ponašaju se kao da su zajedno cijeli život – rekao je izvor i dodao: – Bez oklijevanja je prihvatila njegovu ponudu i došla u Španiju da upozna njegovu porodicu, iako su bili zajedno manje od mjesec dana. Savršeno se uklopila u porodicu Gudelj i prihvatila je kao člana porodice. Bivša devojka Nemanja Gudelja zanemela je, ali da bi prevazišla situaciju radi na novim projektima, dok su Anastasija i Nemanja oduševljeni što je sve prošlo kako treba. njihova romansa. Naime , prije nekoliko meseci , Anastasija i Nemanja su odlučili da se venčaju. Nakon strašnog gubitka bebe u petom mesecu trudnoće , nisu đželjeli da prave neko ogromno slavlje. Venčanje je bilo u krugu prodice , ali svakako planariju iduće godine da naprave i veliku svadbu u Beogradu.