Imanje u Perlezu koje pripada našoj poznatoj pevačici Stoji, gde se nalazi njena porodična rezidencija, pravo je utočište. Stoja je preuredila baš dom u kome je odrasla, koji se nalazi u neposrednoj blizini Zrenjanina, i uspešno je stvorila mirno prebivalište za sebe, daleko od beogradske vreve.

 

 

 

 

Stojinu kuću okružuje prostrano dvorište koje je odlučila da ukrasi. Njena namjera je bila da stvori spokojno utočište kojem će se svakodnevno diviti. Dvorište je pretvorila u baštu punu cveća, fontanu, palme i letnjikovac u kome voli da zabavlja prijatelje i porodicu. Unutrašnjost njenog doma uređena je na moderan način, preovlađujuća je bijela boja i vrhunski komadi namještaja. Kuhinja je od trpezarije razgraničena pultom. Jednu prostoriju je personalizirala, pretvarajući je u garderobu, što je njen omiljeni prostor u kući.

 

 

 

 

 

 

Tokom predhodne ljetne sezone uobičajena je praksa da javne ličnosti odmaraju i posjećuju egzotične lokacije kako bi se podmladile prije suočavanja s nadolazećim izazovima. Ovo je povoljan trenutak da se ugledaju ove osobe u opuštenijem stanju, što je rijetkost za većinu. Oni koriste ovo vrijeme kako bi bili sigurni da izgledaju dobro kao kada su prvi put stekli slavu. Među ovim javnim ličnostima je i poznati vokal koji odmara u prekrasnoj istarskoj regiji. Povremeno objavljuje svoje fotografije dok uživa u krajoliku i suncu. Jedna od njenih zapaženih fotografija prikazuje kako samouvereno pozira u kupaćem kostimu dok se sunča na sunčevim zracima kako bi svojoj koži dodala dašak boje. Njen nedavni izazovni selfi izazvao je veliku pometnju na društvenim mrežama.