Popularna pevačica i spisateljica Leontina Vukomanović se više od deset godina bavi borbom protiv viška kilograma. Oscilacije u težini pjevačice obično su bile posljedica njenog vlastitog nemara, dok je svaki značajniji gubitak težine postizao strogim dijetama i režimima ishrane koji su zahtijevali priličnu dozu samodiscipline i odricanja.

 

 

 

 

Ulazak u zdrave navike zarad novog projekta ili lične dobrobiti za nju je bila rijetka pojava. Čak i kada se posvetila takvim navikama, bilo je to samo nakratko – najviše godinu dana – prije nego što se vratila na staro. Ovaj ciklus ponašanja rezultirao je stalnim nagomilavanjem težine, što je našlo dom na njenim bokovima i stomaku. Mršavljenje Leontine Vukomanović bila je tema o kojoj se često govori u medijima, a mnogi su izražavali divljenje njenoj transformaciji.

 

 

 

 

Zanimljivo je da se pop zvijezda nije borila sa viškom kilograma do zrelosti, o čemu svjedoče njeni video snimci, fotografije i televizijska gostovanja na kojima se sadržajno pojavljivala. Minimaksi Milovana Ilića predstavljaju neke od najboljih fotografskih dokaza o Leontininoj izuzetnoj fizičkoj formi, pokazujući njenu izvajanu figuru i besprekorno držanje. Neosporno je da Leontinino predstavljanje može uvelike varirati od krajnosti do krajnosti, a trenutna faza njene evolucije ostaje misterija. Obožavaoci će morati da sačekaju emitovanje muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”, gde je Leontina dugogodišnji član žirija, da bi otkrili koje je nove visine dostigla.Leontina je bez sumnje postigla ono što je godinama priželjkivala. Sada izgleda kao pola manja , a kako je priznala mnogo bolje se osjeća , kako fizički tako i zdravstveno . Leontina je čvrsto odlučila da će od sada voditi računa o svom izgledu što se tiče kilograma.