Popularni glumac i voditelj svojim primerom Milan Kalinić svedoči da se uspeh postiže samo vrednim radom i odlučnošću, a ne samo popularnošću. Glumac se prvi put proslavio u komičnim ulogama i kao voditelj “Letećeg starta”, ali ostaje posvećen stalnom usavršavanju svog zanata kako bi sebi i svojoj djeci omogućio bolji život.

 

 

 

 

Popularnost je, prema Kaliniću, nusprodukt izlaganja javnosti kroz različite projekte, a on se fokusira na to da se to maksimalno iskoristi. Nedavno je Milan sve vidljiviji kao voditelj, vodeći emisije poput “Survivors” i “Ko je prvi”, dok je i dalje nastavio sa svojom strašću za pozorištem. Uprkos tome što je osvojio nekoliko zapaženih titula, zadovoljan je udobnim životom za svoju porodicu, koji je mogao sa lakoćom da obezbedi. Dom Milana Kalinića odraz je kako glumac i voditelj zaista živi. Stan je prostran i prostran, izgrađen i opremljen u skladu sa filozofijom otvorenog koncepta. Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja su međusobno povezani kao jedna prostorija, sa dovoljno prostora za glumca da se bavi gimnastikom sa svojom decom.

 

 

 

 

Najnovija objava glumca na Instagramu svedoči o tome kako provodi vreme sa svojim potomcima, a rezidencija Milana Kalinića nije poznata samo po estetskoj lepoti, već i po ljupkoj ćerki voditeljke. Iz nekoliko dostupnih okvira može se zaključiti da glumac i drugi njegovi značajni favoriti žive nijanse. Zidovi i namještaj u dnevnom boravku, blagovaonici i kuhinji su obojeni u bijelo. Prostrani kauč dominira središtem najveće sobe u domu, raspoređen tako da gleda na veliki televizor ravnog ekrana.

 

 

 

Oko njega je nekoliko polica, a brzi pogled udesno pruža uvid u izgled njegove trpezarije i prostora za pripremu hrane. Koliko god bilo impresivno, sve je izvedeno u skladu sa današnjim trendovima. Međutim, čini se da najviše pažnje privlače lusteri koje su komičar i njegova supruga pomno birali. One se sastoje od kristala ili imitacije kristala i graciozno vise na različitim dužinama dok ne stignu do tla. Kutak koji su glumac i njegova porodica odabrali je izuzetan prostor u kojem se osjećaju najsigurnije i najsigurnije. To je za njih izvor utjehe i mira.