Glumica Nataša Richardson nije ni slutila da će joj život biti tragično prekinut zbog nesreće na skijanju. U dobi od 45 godina njezin se život prerano završio. Dok je skijala s instruktorom, glumica je nažalost pala na početničkoj stazi Nansen, omiljenoj zbog laganih staza i blagih zavoja, što je rezultiralo ozljedom glave.

Unatoč prvotnom odbijanju liječničke pomoći, Nataša je s vremenom pokazala naznake da joj se stanje pogoršava. Zbog toga je brzo prevezena u bolnicu u Montrealu, gdje je njezin suprug, Liam NeLeson, odmah napustio svoje obaveze snimanja u Torontu kako bi je pratio. Po dolasku, liječnik mu je pokazao rendgensku snimku na kojoj je prikazana ozljeda, koju je Neleson slikovito opisao kao pritisak mozga na unutarnju stijenku lubanje. Nakon toga je posjetio svoju suprugu i oprostio se od nje.

Kad sam dobio informaciju da je pretrpjela nepopravljivo oštećenje mozga, ostao sam zatečen. Međutim, tek kad sam pogledao rendgensku snimku, preplavio me val šoka. Kad sam ušao u sobu, izrazio sam joj duboku ljubav. Nježno sam joj prenio: “Draga, žao mi je što od ovoga nema oporavka. Dogodio se udarac u glavu. Liam se našao u poziciji u kojoj je morao donijeti odluku golemih razmjera, odluku koja će zauvijek promijeniti tijek njegova postojanja. Nevoljko je donio srceparajući izbor da svojoj voljenoj ženi ukine aparate za održavanje života. Nažalost, Nataša Ričardson (45) preminula je samo 48 sati nakon ovog tragičnog događaja.

Nakon Natašinog gubitka, Liam je odlučio svoju tugu prikriti, daleko od znatiželjnih očiju medija. Stoga se nekoliko godina suzdržavao od pojedinosti ili davanja bilo kakvih javnih izjava vezanih uz tragični događaj. Međutim, 2016. glumac je odao počast svojoj pokojnoj supruzi putem iskrene počasti, izrazivši: “Gubitak nekoga koga duboko voliš smatra se najizazovnijim iskustvom koje čovjek može podnijeti. Smrt moje supruge bila je iznenadna i neočekivana, lišavajući me neizmjerne sreće. Ona je bila cijeli moj svijet.

U 86. godini života poznata britanska glumica, poznata po svojim doprinosima u kazalištu, filmu i televiziji, nedavno je proslavila rođendan. Unatoč srceparajućem gubitku kćeri, ona i dalje ima pozitivnu vezu s Neesonom, jer jedno o drugome pohvalno govore. Neeson dosljedno priznaje njezin izniman talent i nepokolebljivu predanost svom zanatu, dok se ona otvoreno divi njegovoj iskrenoj ljubaznosti i opisuje ga kao osobu od integriteta. Primarna svekrva igra ključnu ulogu u pomaganju mu da pronađe ravnotežu između svog posla i njegovih odgovornosti kao oca. Dok je Liam Neeson zauzet spašavanjem svojih izmišljenih voljenih od opasnosti, dobitnik Oscara brine za dobrobit svoje stvarne obitelji.