Složna obitelj Savić, među kojima je i proslavljeni nogometaš Dulet Savić sa sinovima, često provodi kvalitetno vrijeme zajedno. Rezidencija Vujadina Savića tradicionalno je služila kao mjesto okupljanja sinova Duleta Savića, njihovih odabranih snaha i njihove brojne unučadi, njegujući živahnu i radosnu atmosferu koja utjelovljuje ideal velike obitelji pune ljubavi.

I nogometaš i njegova partnerica Mirka Vasiljević otvoreno iskazuju naklonost posjetama Duletu i Marini, ali i glumičinim roditeljima. Glumica je u jednom intervjuu napomenula kako se, kad god su u Srbiji, njihova obitelj okuplja vikendom, a njihova djeca podjednako vole vrijeme provedeno u oba domaćinstva zbog divne prisutnosti prabake i bake. Priča se da dok Mirka i Vujadin posjeduju stan, njihovi roditelji žive u kući s raskošnom okućnicom. Ovaj vrt njeguje ugodan ambijent u kojem se djeca slobodno vesele, ispunjavajući zrak smijehom i nježnim prijekorima. U početku se vjerovalo da će prisustvo ovih mališana unijeti vječnu radost i pozitivnu energiju u domaćinstvo Vujadinovih roditelja. No, prije godinu i pol dogodio se osjetan pomak.

Vujadinov stariji brat nakon dvanaest godina braka donio je tešku odluku o razvodu, što je izazvalo emotivne potrese u cijeloj obitelji, a posebno u njihovoj majci Marini. Marina je uvijek težila održavanju obiteljskog jedinstva i održavanju tradicionalnih pravoslavnih načela. Nažalost, najstarije dijete podleglo je emocijama i raskinulo brak s voditeljicom Tijanom Savić, s kojom ima kćer Lenu. Svijet prepoznaje Uroševu suprugu kao iznimno zadivljujuću i zadivljujuću voditeljicu, dok je sam Uroš postigao veliki uspjeh na poslovnom planu. Ovo služi kao dokaz ideje da uspješan brak ne može ovisiti samo o fizičkoj privlačnosti, bogatstvu ili ljubavi. Psiholozi naglašavaju važnost nepokolebljive predanosti obje osobe u vezi dok nastoje ostati ujedinjeni na neodređeno vrijeme. Jasno je da usprkos razvodu, bivši par održava prijateljsku vezu, što dokazuje njihovo kontinuirano izlaganje zajedničkih fotografija na raznim platformama društvenih medija.

Biografija:

Podrijetlom iz Beograda, Vujadin Savić rođen je u obitelji duboko uronjenoj u sfere sporta i medija. Njegov otac, Dušan “Dule” Savić, poznati je bivši nogometaš Crvene zvezde, a trenutno ima cijenjenu funkciju nogometnog trenera. U međuvremenu, Vujadinova majka, Marina Rajević Savić, stekla je slavu kao televizijska novinarka i voditeljica, au jednom trenutku je zaslužila i titulu najljepše voditeljice Jugoslavije. Unutar te obiteljske dinamike, Vujadin ima starijeg brata Uroša, koji radije živi privatno i suzdržava se od javnih nastojanja. Nasuprot tome, sam Vujadin je od 2009. godine u privrženoj vezi s glumicom Mirkom Vasiljević. Iako se službeno nisu vjenčali, zajedno su stvorili obitelj punu ljubavi. Njihov ponos i dika su troje dece: sinovi Andrej i Mihajlo, kao i ćerka Andrijana. Andrej je na svijet došao 28. listopada 2011. dok je Vujadin gostovao u Bordeauxu. Andrijana je, pak, rođena u Beogradu u prosincu 2013., a Mihajlo je stigao godinu dana kasnije, također u srbijansku prijestolnicu.

Zbog Vujadinove povezanosti sa Crvenom zvezdom, obitelj trenutno živi u Beogradu. Dok je Vujadin svoju karijeru nastavio u inozemstvu, Mirka je s djecom uglavnom boravila u Srbiji. Njihova javna zanimanja oduvijek su privlačila pozornost tabloida, što je dovelo do stalnog medijskog nadzora njihove veze. Unatoč brojnim tekstovima u kojima se pojavljuju navodne fotografije Vujadina s drugim osobama, Mirka ostaje uporna u podršci i ljubavi prema svom suprugu. Nasuprot tome, Vujadin tvrdi da nije posesivan i priznaje da bi vjerojatno oprostio nevjeru, iako ne očekuje takvo ponašanje Mirke, a sve zbog njihove djece. Na pitanje novinara o tome kako uspijevaju prebroditi vrijeme razdvojenosti, glumica naglašava važnost međusobnog poštivanja profesionalnog života i pružanja nepokolebljive podrške. Iako se srbijanski tabloidi uporno raspituju o njihovoj svadbi, i Vujadin i Mirka ipak ostaju začepljeni. Tijekom intervjua, glumica je ispričala kako preferira intimniju ceremoniju vjenčanja. Međutim, ona priznaje da njihov društveni krug raste, zbog čega je nepraktično organizirati malu proslavu. Nažalost, ne može otkriti točan datum kada će i službeno postati gospođa Savić.