Proslavljeni voditelj Ognjen Amidžić doživio je 2010. godine razvod prvog braka nakon četiri godine braka s Milicom Marković. Njihovo zajedničko vrijeme kao supružnika završilo je i sporazumno su se razišli. U lipnju 2006. godine održano je njihovo vjenčanje u manastiru Kaona kod Šapca, no od tada se više nikada nisu javno pojavljivali kao par. Milica je izjavila da joj se ne sviđa što se zajedno slikaju u javnosti, jer radije taji njihov privatni život.

 

  • Dok je Ognjen javna ličnost, Miličin rad je u sasvim zasebnoj sferi. Objava o razvodu došla je putem zajedničke izjave, u kojoj su pojasnili da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali su uvjerili da će održati trajno prijateljstvo. Zajedničkim dogovorom odlučili smo raskinuti naš brak. Odluka je zajednička, proizašla iz emotivne udaljenosti koja je među nama narasla tijekom godina naše zajednice. Od iznimne nam je važnosti da se prijateljski raziđemo, što je osjećaj koji namjeravamo podržati. Nakon ove objave, molimo da se ne daju daljnje izjave ili komentari u vezi s ovim pitanjem. Svjesno smo odlučili ovu vijest podijeliti s medijima te vas molimo da poštujete naše želje i odluku. Nedavno je Ognjen progovorio o svom prijašnjem braku, otkrivši da je u njega ušao na temelju društvenih očekivanja, a ne potpuno spreman na takvu obvezu.

Mina Naumović i Ognjen s nestrpljenjem iščekuju dolazak djeteta jer se Ognjen Amidžić, srpski voditelj i glazbenik, sprema s njom treći put stati na stijenu. Rođen 17. lipnja 1975. godine u Šapcu, Ognjen trenutno živi u Beogradu. Tragično, njegov otac Zoran, novinar, zajedno sa svojom ekipom izgubio je život 1991. vraćajući se s ratišta u Hrvatskoj. Ognjen je karijeru započeo na TV Šabac, gdje je vodio muzičku emisiju “Vi-Džej 015”. Gimnaziju je završio u rodnom gradu, a potom je nastavio studije u Beogradu.

  • Ognjen je nakon očeve smrti dobio stipendiju RTS-a te je nastavio raditi u Jutarnjem programu i Dnevniku, a uz to vodio je i glazbenu emisiju “Garaža”. Godine 2001. prelazi na TV Pink, gdje uvodi jedinstven i zabavan format Jutarnjeg programa, oblačeći pidžame i pozivajući goste da mu se pridruže u krevetu. Neke od njegovih zapaženih emisija su “Balkan net”, “Džekaranje”, “Najbolji prijatelji” i “Sav taj Pink”. Glazbena grupa Flamingos, čiji je suosnivač 2005. godine uz pokojnog glumca Marinka Madžgalja, debitirala je CD-om “Razum i osjećajnost” u izdanju City recordsa. Sljedeće godine imali su nezaboravan nastup na Beoviziji s pjesmom “Crazy Summer Dance”, u kojoj je gostovala pokojna jazz-folk pjevačica Luisa. Unatoč osvojenom prvom mjestu, pobjeda na Europesmi-Europjesmi im je uskraćena jer im članovi žirija RTCG nisu dali bodove. Publika je, međutim, jasno izrazila svoju želju protestirajući protiv odluke.

Zbog toga Srbija i Crna Gora nisu mogle sudjelovati na natjecanju za pjesmu Eurovizije održanom u Ateni. Iste godine Ognjen i Marinko surađivali su na albumu “Ponos i predrasude” na kojem su se našle istaknute pjesme poput “Milo, najmilija”, “Lumperaj” te dueti “Ti i ja” s Karolinom Gočevom i “La gitana”. ” sa Eminom Jahović. Godine 2007. preuzeli su zajedničku ulogu voditelja uzbudljivog kviza “Hello, Darwine”, gdje su sudionici pokazali svoje vještine i hrabrost u raznim disciplinama.

  • Konačno, 2011. godine izdavanjem CD-a “Remember our vow (A side)” obilježena je još jedna prekretnica na njihovom glazbenom putu. Na albumu su dvije suradničke pjesme: “Litra vina” s Anom Bebić i “Uzmi ili ostavi” s Nadom Pavlović. Najpopularnija pjesma “Eh, da mi je” na YouTubeu je skupila impresivnih 8.509.404 pregleda. Godine 2014. City records izdaje svoj četvrti album pod nazivom “Remember our vow (B strana)”. Nažalost, grupa se raspala u ožujku 2016. godine zbog tragične Marinkove smrti od raka gušterače. Ognjen je u lipnju predstavio dva spota za pjesme “Bože” i “Za sve sam kriv” koji su nastali u suradnji s Marinkom. Osim toga, Ognjen je pokrenuo humanitarnu akciju za svoju kćer Saru. Potresan trenutak događa se pred kraj spota za pjesmu “Ja sam kriv za sve” kada se Ognjen simbolično oprašta od svog dragog prijatelja bacivši svoju gitaru u more.