U prilog ionako divnoj vesti, porodica Karađorđević nedavno je krenula na nezaboravan odmor u očaravajućim predelima Grčke. Snimajući dragocene trenutke svog zajedničkog vremena, porodica se odvažila na živopisni deo Atosa, gde su uživali u spokoju bistrog azurno-plavog mora i primamljivoj toplini peščanih plaža.

Kako bi uhvatili bezvremenska sjećanja, pomno su birali odjeću u nijansama koje obuhvataju eterični spektar bijelih i pješčanih tonova, harmonično stapajući se sa slikovitom pozadinom plaže i vremenskim utjecajem stijena koje krase obalu. Vrijedi napomenuti da njihov odabir smještaja nije bio samo slučajnost, što je princeza savjesno razjasnila na društvenoj mreži Instagram. Ovaj hotel, izgrađen tokom 1960-ih, ima veliki simbolički značaj zbog svog ekskluzivnog položaja – nalazi se tik uz granicu sa Svetom Gorom iu neposrednoj blizini luke u kojoj brod ukrcava na Svetu Goru.

Naš boravak u ovom hotelu je bio zaista divan jer smo uživali u slikovitom okruženju, udobnim smeštajima, ljubaznom osoblju, prekrasnim prirodnim pejzažima koji obuhvataju prostorije i pogledom koji izaziva strahopoštovanje koji pokazuje deo planine Atos. Danica Karađorđević je srdačno prikazala spokojni i spokojni kraj Atosa, mesta od velikog značaja na kome se nalaze najcenjeniji pravoslavni manastiri kao čuvari naše bogate istorije i negovane tradicije.

Dok su mnoge oduševile upečatljive slike princa Stefana, posebnu pažnju privukla je upravo Danica, koja je njenu rascvetanu figuru prvi put vidljivo dočarala u delikatnoj haljini. Vrijedi napomenuti da je njihova vječna ljubav zapečaćena u svetim okvirima katedrale u oktobru 2017. godine, nakon čega je uslijedio veliki prijem i raskošna večera u cijenjenom Bijelom dvoru. Tačno godinu dana kasnije, njihova radost se umnožila kada su dočekali dolazak svog voljenog sina, princa Stefana Karađorđevića.