Neosporna je činjenica da razvodi dolaze s mnoštvom promjena i prilagođavanja, ali usred vrtloga ovih promjena u svom životu, Ela Dvornik je nedavno doživjela promjenu koja nije bila u potpunosti povezana s njenim razvodom od Charlesa Pearcea.

Nakon ekskluzivne objave njihovog razvoda u magazinu Story, Ela je krenula na Brač u pratnji svojih voljenih kćerki, Balie Dee i Lumie Wren, kako bi posjetila svoju majku Danielu. Ove divne male knedle od tjestenine zauzimaju posebno mjesto u Ellinom srcu, jer su ključni sastojak njenog omiljenog jela svih vremena, pašticade. Iako grupa nije pravila pašticadu ovom prilikom, Ella je uživala u iskustvu pravljenja njoka zajedno sa svojim najmilijima. Preplavljena zahvalnošću, izrazila je zahvalnost za ove kratke, ali neverovatno značajne trenutke. Vesela atmosfera se nastavila dok je Danijela podijelila dragocjenu fotografiju na kojoj joj se Lumi udobno smjestila u krilo.

Uvijek susretljiva domaćica, Danijela je ljubazno ponudila da radoznalom pratiocu dostavi Charlesove kontakt podatke. Na njeno iznenađenje, pratilac je otkrio da su već bili u kontaktu sa Čarlsom, koji za Danijelu nije imao ništa osim pohvala, etiketirajući je kao najbolju svekrvu koju se može tražiti. “Da li je ispravno reći da smo u fazi razvoda?” “Da, istina je. To nije bila iznenadna odluka, to je bila iznenadna odluka. Taj proces traje već neko vrijeme. Mislim da nema smisla komentarisati nepotpunu stvar. Međutim, bilo je mnogo glasina i nagađanja u posljednje vrijeme.

Razumijem želju javnosti da spekuliše i komentariše. Međutim, želim da naglasim da Charles i ja, kao bračni par, zatvaramo poglavlje”, rekla je Ella za Story. Njenom objavom konačno je stavljena tačka na glasine koje kruže društvenim mrežama i gradom o njenom braku sa Charlesom. Probušiti. Ella Dvornik i Charles Pearce upoznali su se 2014. godine i imaju dvije ćerke.