U posljednje vrijeme, susrećemo se sa sve većim brojem brakorazvodnih parnica javnih ličnosti, a javnost je i ovoga puta ostala šokirana sa viješću da se razvode Jelisveta Orašanin i Miloš Teodosić. Iako o ovome nisu htjeli javno razgovarati, lokalni mediji su ipak otkrili nekoliko nepoznatih informacija o ovome paru. 

  • Košarkaš i glumica već dulje vrijeme imaju problema u zajednici, no ipak su se potrudili javnosti prikazati zadovoljan brak. Kako smo jučer objavili, Miloš je došao do točke u kojoj više nije mogao tolerirati rasipnički način života i nekontrolirano trošenje svoje supruge, zbog čega je donio odluku o raskidu braka.

Unatoč tome što se trudio da ostane pribran i obuzda emocije, Teodosić je doživio točku sloma kada je otkrio da je Jelisaveta bez njegovog znanja kupila raskošan sat. Cijena ovog ekstravagantnog sata iznosila je nevjerojatnih 70.000 eura, što je činjenica kojom se ponosno pohvalila na svom Instagram profilu. Sat o kojem je riječ je “Audemars Piguet Royal Oak”, izrađen od izuzetnog ružičastog zlata. Dodajući njegovu privlačnost, sat ima okvir optočen dijamantima, s ukupno 40 dijamanata težine 0,71 karata. Ovaj raskošni detalj služi samo za poboljšanje ljepote i neosporivog luksuza sata koji već oduzima dah.

Jelisaveta je stekla reputaciju zbog svog afiniteta prema luksuznim satovima i ekstravagantnom nakitu. Među njezinim vrijednim stvarima je i sat “Odemar Pije Royal Oak”, najvrjedniji predmet njezine kolekcije. S cijenom od 70.000 eura i stalno rastućom vrijednošću, postao je poželjan predmet za kolekcionare. Začudo, Miloš nije bio svjestan Jelisavetine želje da sebi nabavi ovaj sat. Unatoč vlastitoj strasti prema satovima i vlastitoj impresivnoj kolekciji, ostao je zatečen kada je ugledao upravo ovaj model kako krasi njezino zapešće. Činjenica da je tajila i sama kupovala ostavila ga je u šoku, otkrio je izvor blizak paru.

Čak i za nekoga s visokim prihodom poput njega, iznos novca koji je uključen je značajan. Svi smo svjesni pozamašnih plaća i honorara koje zarađuju sportaši i glumci. Tu je izbila žestoka rasprava. Prethodno ju je više puta upozorio da bude suzdržanija u kupovini i trošenju, no čini se da je njegov savjet naišao na gluhe uši. Unatoč obećanju da će štedjeti novac i izbjegavati neozbiljne kupnje, ne može odoljeti porivu. Nadao se da će se stvari promijeniti kada se iz Italije vrate u svoj Beograd, ali ništa se nije popravilo. Kupnja dijamantnog sata bila je kap koja je prelila čašu. Osim ovoga, Teodosića je mučilo još nešto.

Konstantni izlasci i druženja s prijateljima po cijelom gradu postali su izvor iritacije za Miloša, što je dovelo do pojave raznih glasina. Osim toga, dodatno ga je zasmetala njezina sve veća bliskost sa sestrom čovjeka s kojim su je povezivali u medijima. Unatoč tim problemima, trenutno održavaju pristojan odnos, prvenstveno zbog svoje djece. Međutim, poslednja tri meseca žive odvojeno, Miloš živi u njihovom stanu na Vračaru, a Jelisaveta na Dorćolu, piše na njenom Instagram profilu. U želji da što bolje provede vrijeme sa svojom djecom, Jelisaveta često posjećuje Vračar, što objašnjava njihove tmurne izraze lica kada ih ugledaju zajedno u automobilu usred brakorazvodne parnice koja je u toku, navodi naš izvor.

Unatoč svojoj mladosti, Jelisaveta Orašanin, zanosna srpska glumica, već je postigla brojna postignuća kroz svoju karijeru. U gradu Beogradu, 13. novembra 1988. godine, došla je na svijet. Nakon što je stekla vještine klavira i gitare, školovala se u nižoj glazbenoj školi. Na kraju je uspješno završila studij na FDU.