Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić često je na udaru mnogih regionalnih medija, međutim, kao i svaki drugi svjetski čelnik, suočava se s izazovima kada je u pitanju njegova privatnost i sigurnost. Kako su sigurno mnogi od vas upoznati, Vučić se do sada susreo s brojnim opasnim prijetnjama, ne samo upućenim njemu nego i njegovoj porodici, a nedavno se pojavila još jedna neposredna prijetnja koja je privukla značajnu pozornost u proteklih nekoliko dana.

Tijana T. i Ivan T., par s prebivalištem u Vrnjačkoj Banji, optuženi su za kaznena djela nakon što su navodno na raznim društvenim mrežama kružili krivotvorenom snimkom koja prikazuje otmicu djeteta. Nadalje, iznosili su drske tvrdnje sugerirajući umiješanost srpske policije u incident pa čak i prijetnje predsjedniku Srbije. Međutim, njihov raskošan životni stil, koji često prikazuju na Instagramu, pobudio je sumnje u podrijetlo njihovog bogatstva. Profil Tijane T. prepun je slika koje prikazuju ekstravagantne stvari, uključujući luksuzne marke, satove i automobile. Naime, jedan od njezinih postova sadrži sliku na kojoj leži na hrpi novca, popraćenu natpisom “100.000 eura” i mnoštvom emotikona.

Osim toga, par je sa zadovoljstvom dijelio fotografije sa svojih opsežnih putovanja, bilježeći drage trenutke iz svojih istraživanja gradova poput Rima, Pariza i Istanbula. Ivana T. i njen suprug javno su istupili kao investitori više stambenih zgrada u Vrnjačkoj Banji. Izvori pokazuju da Tijana i njezin partner žive glamurozno i ​​uzvišeno, često bilježeći svoje izlete u kabrioletu uz pratnju prikladnih melodija koje romantiziraju kriminalni život. Unatoč dugotrajnim sumnjama u mogućnost da im prihodi potječu od nedopuštenih pothvata, ovaj dvojac ustraje u izlaganju svog raskošnog načina života, besramno paradirajući luksuznim markama.

Vrijedi napomenuti da je par trenutno pod lupom zbog navodnog upućivanja prijetnji predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kao i službenicima za provođenje zakona.
Analizom podataka možemo steći vrijedan uvid u vrste pojedinaca prisutnih u kriminogenom okruženju i shvatiti značaj imena koja se u njemu nalaze. Biografija para donosi niz značajnih elemenata, uključujući njihovu povezanost s organizacijom Darka Šarića, neuspjeli atentat, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, nasilničko ponašanje i sudjelovanje u pranju novca povezanog s kriminalnim radnjama.

Kako prenosi Kurir, Ivan T. je postao poznat po brojnim kriminalnim radnjama, među kojima su teška ubojstva u pokušaju, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, krijumčarenje, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružjem i eksplozivnim materijama. Uz to, protiv njega je pokrenuta kaznena prijava zbog nanošenja lakših tjelesnih ozljeda i počinjenja raznih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

  • Ministarstvo unutarnjih poslova oglasilo se prethodnih dana povodom privođenja bračnog para iz Vrnjačke Banje.

Kako je priopćeno iz MUP-a, osumnjičene su I.T., bračni par i T.T., koja je zaposlena u gradskoj upravi Vrnjačka Banja. Optuženi su da su društvenim mrežama, koristeći profil T.T., kružili snimkom na kojoj se navodno vidi kako srbijanska policija silom odvaja dijete od majke, uz prijetnje upućene predsjedniku Aleksandru Vučiću i policijskim snagama. Ministarstvo unutarnjih poslova pojašnjava da video nije nastao u Srbiji, već je izvornik sa stranih društvenih mreža. Ocjenjuju da je ovo još jedan pokušaj blaćenja i blaćenja predsjednice, kao i kaljanja ugleda MUP-a. Važno je napomenuti da je originalni video snimljen u Litvi prošle godine i prikazuje otmicu djeteta.

Osumnjičeni I.T., osoba koja je već privukla pozornost policije zbog svoje povezanosti s okruženjem opterećenim kriminalom, sada se suočava s kaznenim prijavama za svoje navodno sudjelovanje u višestrukim nezakonitim pothvatima, uključujući pokušaj ubojstva. Protiv osoba za koje se sumnja da su sudjelovale u ovom događaju policija će u suradnji s nadležnim tužiteljstvom podnijeti potrebna izvješća.