Neprekidna fascinacija vezom Jelene Karleuše i Duška Tošića ne prestaje zaokupljati javnost. Pjevačica se u posljednje vrijeme sve češće pozabavila upornim glasinama o njihovom skorom razvodu, a njezine izjave po tom pitanju nisu nimalo jednoznačne. Jelena Karleuša i Duško Tošić javno su potvrdili da žive pod istim krovom, ali da su potpuni stranci jedno drugom.

Jelena i Duško uvijek su otvoreno govorili o svom bliskom odnosu s Draganom Mirković, ističući duboko divljenje i poštovanje prema njoj kao dragoj obiteljskoj prijateljici. Zbog dubokog poštovanja prema njoj, zajednički su se potrudili doći na njezin koncert unatoč brojnim međunarodnim obvezama. Potvrda braka od strane Jelene Karleuše i Duška Tošića stigla je u trenutku kada nisu mogli da se vide zajedno u javnosti. Jelena je svečano ušla na Draganin koncert, odišući neviđenim sjajem koji je sve ostavio u čudu. Vidjelo se da itekako uživa u društvu svojih prijatelja, čime je dokazala da doista živi svoj najbolji život.

Drugog dana koncerta Dragane Mirković pojavio se Duško Tošić koji je Dragani i Toniju čestitao na uspjehu, produživši svoju priču i podijelivši snimke s koncerta. Posljednjih godina javnost je plijenila prisutnost pjevačice Jelene Karleuše i bivšeg nogometaša Duška Tošića, a njihova prošlogodišnja objava o razvodu na Instagramu izazvala je veliku buru. Nakon 14 godina braka, Duško i ja smo zajednički odlučili da ga privedemo kraju. Jelena je izrazila svoje razočaranje Duškovom nepovezanošću s obitelji, rekavši: “Duško se, nažalost, više ne smatra članom našeg kućanstva”. U međuvremenu, Atinini i Nikeovi roditelji ostali su zajedno, a Jelena je nakon toga rijetko spominjala temu braka, dok se bivši nogometaš u potpunosti suzdržao od komentara o njihovoj vezi.

Šta je dovelo do procvata ljubavi između Jelene Karleuše i Duška Tošića? Od početka njihove romantične veze 2006. godine, poznata pjevačica i nogometaš postali su jedan od najpričanijih dvojaca koji su plijenili pozornost javnosti. Svaki njihov korak novinari su pomno dokumentirali, a kružile su i vijesti o Tošićevoj nepokolebljivoj odlučnosti da pridobije naklonost cijenjene balkanske glazbene ikone. Kako prenose mediji, nogometaš je pokazao impresivnu razinu privrženosti prema Jeleni. Nemilosrdno ju je progonio, slao pozive za večere, obasipao porukama, a cvjetne aranžmane dostavljao joj je na kućni prag na Bežanijskoj kosi. Jelena, opčinjena njegovim šarmom, željno je prigrlila njihovu novootkrivenu vezu, zbog čega su zgrabili svaku priliku da budu zajedno.

To je često rezultiralo da pjevačica prati Duška tijekom njegovog boravka u Francuskoj, gdje je aktivno sudjelovao u nogometnim utakmicama. Mediji su čak prenijeli i incident u kojem je Duškova zaljubljenost dosegla tolike visine da je dogovorio privatni zrakoplov da ga preveze iz Francuske u Beograd, isključivo kako bi se vidio s voljenom. Jelena je otvoreno priznala da je jednom odabrana i izašla kao pobjednica, ne trudeći se prikriti svoj uspjeh. Obično sam ja preuzimala brigu o odabiru ljubavnih partnera, ali u slučaju Duška, ploča se okrenula i on je bio taj koji me nemilosrdno progonio. Unatoč mom početnom odbojnom i asertivnom ponašanju, on je vidio dalje od toga i urezao svoj put u naš odnos,” naglasila je pjevačica.

Kad je razmislila, shvatila je da je znatno mlađi od nje, što je otkrila tek kasnije preko interneta. Jelena je ispričala priču o upornom pojedincu koji se prvo s njom upustio u sumnjivu radnju, a zatim ju je natjerao da na Googleu provjeri njegove godine. Tada je imao 21 godinu, što je Jelenu navelo da šaljivo izjavi da bi je morao oženiti kako bi opravdao njihove postupke. Ostavimo šale na stranu, smatram se sretnim što sam imao partnera vrijednog poštovanja i podrške koji mi je omogućio da slijedim svoju strast traženja pravde bez ikakvih uplitanja ili prepreka. Dana 28. lipnja 2008. par je izmijenio zavjete i kasnije u svoje živote primio dvije kćeri, koje su i dalje njihov najveći izvor ponosa.