Dok je Helena šetala ulicama Milana, njezin neumorni šarm i uživanje u shoppingu plijenili su pozornost okoline. Helena Seger daleko je od obične žene! Prije nego što je upoznala svog supruga Zlatana Ibrahimovića, već se profilirala kao poznata i vrlo uspješna osoba. Ono što je uistinu razlikuje od ostalih žena je nepokolebljiva snaga karaktera – ne gubi vrijeme na trivijalne stvari, jer radi od 13. godine.

  • Izgradila je vlastito carstvo i njime upravlja bez pomoći kućne pomoćnice. Nedavno su njezine fotografije mnoge ostavile u čudu jer je ova zanosna plavuša izgledala još sjajnija i mlađahnija! Paparazzi su snimili Helenu u šopingu samu u Milanu, a mnoge su Srpkinje iznenadile kada su je vidjele kako nosi torbu iz “Zare”. Nisu mogli vjerovati da i Zlatanova supruga kupuje u dućanu poznatom po pristupačnoj odjeći, pogotovo u vrijeme sniženja. Ovim posljednjim potezom, čini se, još jednom prkosi stereotipu bogatašice i supruge nogometaša.

Bliski joj ističu da je uvijek bila dosljedna sebi i da nikada nije podlegla trendovima. Umjesto toga, dosljedno se odlučuje za stilove koji odišu udobnošću, favorizirajući traperice, bijelu majicu, kapu, tenisice i kvalitetnu torbu već dugi niz godina. Čak i dotjerana, zadržava besprijekornu figuru, s lakoćom povlačeći nešto opušteniji izgled koji i dalje zrači privlačnošću.

  • Dok se neke žene možda ustručavaju nositi takvu “pomalo muževnu kombinaciju”, ona je besprijekorno nosi s samopouzdanjem. Mnogi se pitaju kako Helena uspijeva zadržati mladolik izgled i zanosnu figuru u svojim 60-ima. Međutim, nema tajne njezina uspjeha. Iako ima određene estetske standarde, pristupa im s mjerom, jednostavno naglašavajući svoju prirodnu ljepotu i seksipil. Ključni čimbenici iza njezinog izgleda koji prkosi godinama i savršene tjelesne građe u 53. godini su stalna tjelovježba i zdrava prehrana s minimalnim ugađanjima.

S visinom od 170 centimetara, bivša glumica i manekenka je duže vrijeme održavala težinu od 52 do 55 kilograma. Jednostavno rečeno, njezina tjelesna građa je besprijekorna. Unatoč tome, ostaje škrta na riječima kad god je o tome ispituju. Helena smatra da joj noge nisu idealne dužine, a nezadovoljna je i veličinom svojih usana koje smatra prevelikima. Međutim, Zlatan i mnogi drugi muškarci ne slažu se s njom po ovim stvarima.

  • Helena je shvatila da je održavanje zadivljujućeg izgleda zapravo jednostavno i da se to može postići slijedeći samo tri jednostavna pravila. Redovito pohađa treninge. Kad se bavi tjelesnom aktivnošću, u svoju rutinu dosljedno uključuje utege, jer to omogućuje jednostavniji način za toniranje mišića i očuvanje tjelesne građe. Odabir onoga što konzumira je pedantan proces, s namjernim nastojanjem da se unos nezdrave hrane svede na minimum.

Do danas je općepriznato kako je Zlatan Ibrahimović ostao potpuno očaran njezinim šarmom i utjecajem. Cijenjena je kao žena sofisticiranosti i gracioznosti, koja prihvaća život pun raskoši, ali samo uz marljiv trud. U samo tri mjeseca autobiografija Zlatana Ibrahimovića, švedskog nogometaša bosanskohercegovačkog porijekla, pod naslovom “Moja povijest: Ja sam Zlatan Ibrahimović”, prodana je u nevjerojatnih 520.000 primjeraka u Švedskoj. Nedavno je Ibrahimović okrunjen najboljim nogometašem Italije za 2011. godinu, gotovo u isto vrijeme kad je izašao talijanski prijevod knjige.

  • Na internetu su fanovi pokrenuli peticiju tražeći objavljivanje engleske verzije. Rođen 3. listopada 1981. u Malmöu, Zlatan je djetinjstvo proveo u Rosengardu, živopisnom predgrađu Malmöa koje vrvi raznolikom mješavinom Somalijaca, Turaka, Jugoslavena, Poljaka i Šveđana. Stanujući u skromnom stanu na četvrtom katu, dijelio je usko kućanstvo sa sestrom Sanelom, dvjema polusestrama, mlađim sinom brata Aleksandra kojeg od milja zovu Keki, te roditeljima Šefikom i Jurkom.