Radu Manojlović po dolasku u beogradsku zračnu luku dočekao je Vlada, muškarac o kojem se spekuliralo da je njen novi ljubavni partner. Zajedno su krenuli na putovanje prema užurbanom centru grada u živopisnom crvenom automobilu. Tijekom cijele vožnje pjevačica je imala blistav osmijeh koji nije pokolebao. Manojlovićeva je s velikim oduševljenjem pozdravila prisutne pripadnike sedme sile obasipajući ih poljupcima i upečatljivim pozama za fotografe.

  •  Za to vrijeme, Vlada ju je strpljivo čekao u autu. Kako prenose mediji, Vlada, koji je inače oženjen i ima dvoje djece, nedavno je uz Radu snimila i ekipa “Paparaco lova”. Vozio je pjevačicu, a tijekom putovanja su se strastveno poljubili kada joj je predao stvari. Ubrzo nakon toga, Rada se povjerila Informeru da njeni osjećaji nisu povezani ljubavlju, već željom da pronađe utjehu i mir. Kako starim, žudim za osjećajem smirenosti i udobnosti da imam nekoga uz sebe tko će se brinuti za mene, ublažavajući teret da sve radim sam.

Moram priznati da mi fizički izgled ima veliki značaj. Iako su mnogi pojedinci vrijedni divljenja pokušavali pridobiti moju naklonost, bez te nedostižne “kemije”, njihovi su se napori pokazali uzaludnim. Sama dobrota ne može zapaliti ljubav u meni; mora biti popraćena i ljepotom i ljepotom. Želim partnera koji ne samo da izaziva zavist, već također preuzima moje odgovornosti i kreće na zajedničko putovanje prema zajedničkom cilju. Ispunjena sam neizmjernom radošću!

  • Trenutačno mi je glavni fokus na izdavanju novog albuma, pa se zadubimo u neke intrigantne teme. Umjesto neumoljive jurnjave za uspjehom kao prije, odlučio sam pustiti da se stvari odvijaju prirodnim putem. Dakle, željno iščekujem izlazak mog albuma, a onda će možda doći vrijeme za zasnivanje obitelji. Rada Manojlović, vrlo cijenjena ličnost srpske pop-folk scene, rođena je 25. kolovoza 1985. godine u Požarevcu.

Godine 2007. počinje njezin glazbeni put i vrlo brzo postaje prepoznatljiva sudjelovanjem u popularnom natjecanju “Zvezde Granda”, gdje osvaja drugo mjesto. Ovo značajno postignuće poslužilo joj je kao čvrst temelj za daljnju karijeru, tijekom koje je objavila niz vrlo uspješnih albuma, uključujući “Cao bezobrazni”, “Deset sopod nule”, “Marakana” i “Metropola”. Radine iznimne vokalne sposobnosti i njezin talent za besprijekorno spajanje tradicionalnih folklornih elemenata sa suvremenim pop zvukom pridonijeli su njezinoj golemoj popularnosti i priznanju.

  • Njezin utjecaj na glazbenu industriju nadilazi prodaju albuma i singlova; ona također služi kao utjecajna osoba za mlađe generacije pjevača i igra ključnu ulogu u očuvanju kulturnog identiteta kroz svoju glazbu. Poreklom iz Požarevca, Rada Manojlović je odrasla u skromnim uslovima u selu Četereže, gde je provela najveći deo svog odrastanja. U ovom kraju stekla je osnovno obrazovanje da bi potom otišla u Veliku Planu, gdje je nastavila školovanje u srednjoj ekonomskoj školi.

Ova posebna faza njezina života odigrala je ključnu ulogu u oblikovanju njezinih temeljnih načela i radne etike, ostavljajući u konačnici neizbrisiv trag na njezinoj profesionalnoj putanji. S nepunih 19 godina Rada je doživjela potresnu tragediju kada joj je od teške bolesti preminula majka Mirjana. Ovaj golemi gubitak duboko je pogodio nju, ali uz nepokolebljivu podršku svoje sestre Maje i oca, smogla je snage da ustraje. Prisutnost njezine obitelji u ovim izazovnim trenucima pokazala se neprocjenjivom, a duboko iskustvo gubitka majke imalo je značajnu ulogu u oblikovanju njezine osobnosti i pogleda na život.

  • Tijekom svoje umjetničke karijere dosljedno je isticala značaj svoje baštine i njezin utjecaj na njezin kreativni razvoj. Unatoč postizanju slave, njezina duboko ukorijenjena veza s rodnim okruženjem i obitelji nastavila je oblikovati njezin identitet na trajan način. Usprkos nedaćama, Rada je izdržala i pronašla unutarnju snagu i elan da nastavi svoj profesionalni rast i napredovanje. Njezina nepokolebljiva predanost briljiranju u glazbenoj industriji, čak i usred osobnih prepreka, poslužila je kao svjetionik inspiracije za nebrojene pojedince, pokazujući da je trijumf nad teškoćama i ostvarenje vlastitih težnji doista dostižno. Rada Manojlović služi kao svijetli primjer kako osobna otpornost i podrška bližnjih mogu svladati izazove i utrti put do uspjeha.