Iako raskidi u industriji zabave nisu neuobičajeni, postoje slučajevi u kojima javnost razmišlja o okolnostima. Tijekom gostovanja u talk showu “Divan šo” voditelja Ivana Gajića, pjevači Petar Mitić i Ivana Pavković suočili su se s najpopularnijim upitima koji se na internetu odnose na njih. Jedna od najpopularnijih pretraga za Pavković bila je njezina razdvojenost od supruga, koji je slučajno bio gost u emisiji, zbog čega su oboje podijelili svoje mišljenje o toj temi.

  • Bilo je dosta intrigantno kada je objavljena vijest o Ivani i mom skorom razvodu, pogotovo jer je Ivanu slučajno nazvao novinar dok smo oboje bili u krevetu. Tipičan je scenarij da su muž i žena zajedno u krevetu, maze se, razgovaraju, pa čak i zaigrano češkaju jedno drugo. Međutim, u tom intimnom trenutku Ivana me zbunjeno pogledala i objavila da se razvodimo. Začudo, odgovorio sam smireno, prihvativši situaciju. Ovaj incident iznosi na vidjelo nesretnu stvarnost kroz koju mnoge naše kolegice prolaze ili su već doživjele razvode, pri čemu neke imaju djecu, a druge ne.

Razvod je postao norma današnjeg društva, dok se u prošlosti smatrao sramotnom pojavom koja je uzrokovala golemu patnju i muškarcima i ženama. U današnje vrijeme, na najmanji znak ozbiljne nesuglasice, ljudi žurno odlučuju raskinuti svoje brakove. Reči je to Petar Mitić. Posvjedočite vizualnom prikazu ambijenta studija Kurira kroz zadivljujuće video snimke. Rođen 1986. godine u Vranju, Petar Mitić je renomirani pop-folk pjevač iz Srbije. Potaknut majkom i bratom, na glazbeni je put krenuo sudjelovanjem u glazbenom natjecanju Zvezde Granda.

  • Godine 2011. pokazao je svoj talent u cijenjenom natjecanju, doguravši do pretposljednjeg kruga neposredno prije velikog finala. Godine 2013. uplovio je u romantičnu vezu s tadašnjom suprugom Ivanom Pavković, koja mu je tada bila kolegica. Zavjete su izmijenili početkom 2016., a krajem iste godine dobili su sina Vujadina. Ova izuzetna pjevačica često krasi pozornice renomiranih barova i splavova u Beogradu, uključujući ali ne ograničavajući se na kafanu Ona Moja, splav Teatro Na vodi i kafanu Kod Glumca.

Osim toga, sudjelovao je u brojnim nastupima sa svojim kolegama među kojima su Stojče Sandić, Tea Tairović, Jelena Kostov i mnogi drugi. Sudjelovanje u natjecanju ne samo da je duboko utjecalo na njezin život, već je poslužilo i kao katalizator za upoznavanje životnog partnera, renomiranog pjevača Petra Mitića. Kao rezultat toga, Grandova značajna obljetnica za nju ima jedinstven značaj. Tijekom intervjua za Grand otvoreno je ispričala svoj put kroz natjecanje i iskreno priznala porijeklo svoje romantične veze s kolegom.

  • Bio je to značajan životni prijelaz za svakoga od nas, iskustvo koje je bilo potpuno novo i nepoznato. U tom trenutku, moj jedini fokus bio je na tome da prođem kroz početni krug i vidim kako bi bilo nastupiti na tako velikoj pozornici. Kako se pokazalo, svi smo se zaljubili u priliku da stvaramo kvalitetnu glazbu i slijedimo svoje strasti. Ostaje mi draga uspomena. Nakon natjecanja krenuli smo na turneju i proveli smo dosta vremena zajedno. Samo natjecanje trajalo je devet mjeseci, nakon čega je uslijedila godina grupnog putovanja. Iako više nemamo tu specifičnu turneju, mnogi od nas nastavljaju često surađivati.

Svi smo zajedno rasli i sazrijevali, usput osnivajući obitelji. Jedni drugima pružamo potporu i poticaj i dan danas, istaknula je Ivana. Pjevačičin put u svijetu glazbe započeo je upravo kroz Grand natjecanje. – Iako gajim veliko divljenje prema mnogim svojim kolegama umjetnicima koji su se kasnije pojavili, postoji posebna veza koju osjećam prema kolegama i kolegicama s kojima sam imao privilegiju blisko surađivati ​​gotovo dvije godine. I, naravno, usred svega toga, procvjetala je ljubavna priča s jednom mojom kolegicom, koja i dalje napreduje, donoseći mi beskrajnu radost i nadu u trajnu budućnost – ispričala je.

  • Ivana je priznala da nije mogla naslutiti neočekivani procvat ljubavi između nje i Petra Mitića. Potpuno zanemarujući bilo kakva razmišljanja o tome, moj jedini fokus kao odgovorne osobe bio je na pripremi za nadolazeći nastup. Izjedan živcima i odlučan u namjeri da osiguram pobjedu, nisam obraćao pažnju na ljude oko sebe, čak ni tijekom naše naredne turneje.

U svojoj mladenačkoj naivnosti jednostavno smo uživali u društvu, nesvjesni mogućih komplikacija, posebice s Petrom. Mogli smo otvoreno razgovarati o našim odnosima u to vrijeme, njegujući prijateljsku vezu. Ovo je Ivana podijelila s Grandom. Nakon njihovog susreta, pjevačica je otkrila da je između nje i Petra planula strastvena ljubav.