Tijekom studija na Fakultetu dramskih umjetnosti (FDU) u Beogradu, Snežana Savić zaokupila je svjetla reflektora. U četvrtoj godini studija preuzima ulogu Koštane, isprva u kazališnoj predstavi, a potom i na televiziji, dobivajući pohvale kritike i gledatelja za svoju iznimnu izvedbu. Nakon pojavljivanja u raznim filmovima, Savić je donijela odluku da će se u potpunosti posvetiti glazbenoj karijeri. Od 1983. do 2009. godine upustila se u stvaranje 13 albuma i višestrukih “singlova”, koji su nedvojbeno plijenili interes javnosti.

Anita, kćerka Snežane Savić i Dragoslava Lazića, nevjerojatno liči na svoju majku. Ne samo da je naslijedila majčinu ljepotu, nego je naslijedila i njezine iznimne glumačke sposobnosti. Dok je Snežana Savić svoj privatni život oduvijek tajila, široj javnosti u njezinoj domovini poznat je njezin prošli brak s redateljem Dragoslavom Lazićem. Kao potvrda njihove ljubavi 1980. godine rodila im se kći Anita Lazić.

Unatoč završenom Fakultetu političkih znanosti, Anita Lazić, kao kći svojih roditelja, svoj je životni put ipak zamislila kao glumački. Nakon zapaženih uloga u serijama “Seljaci” i “Zvezdara”, kćerka Snežane Savić trijumfalno se vratila svojoj istinskoj strasti i trenutno se probija na polju novinarstva. Kako su pojedini mediji prenijeli, Anita se još u ranoj dobi interesirala za ovu vrstu profesije, a od svojih roditelja je mogla dobiti samo podstrek da izučava ono što je zanima.

Iako je javnost upoznata s trenutnim Anitinim izgledom, majka ju je tijekom djetinjstva namjerno odlučila zaštititi od znatiželjnih pogleda jer joj je tada karijera cvjetala. U rijetkom slučaju, na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj su majka i kći, snimljene tijekom Anitinog ranog djetinjstva. Već u toj mladosti bilo je očito da će naslijediti zapanjujuću ljepotu svoje majke.