Smješteni u svojoj raskošnoj rezidenciji na Petlovom brdu koju su sami dizajnirali, Biljana Jevtić i Aca Ilić, par poznati po besprijekornoj glazbenoj suradnji, etablirali su se kao jedan od najskladnijih parova u glazbenoj industriji. Njihovo prethodno prebivalište, skromni stan od 56 četvornih metara koji se nalazi u blizini sadašnje raskošne nastambe, služio im je kao skromno prebivalište prije nego što su prešli u svoj veličanstveni dom.

Tijekom tog razdoblja naš glavni fokus bio je na poslu, pretvarajući to mjesto samo u privremeni smještaj za noćenje, kako je Biljana jednom ispričala objašnjavajući razlog njihovog preseljenja.

– Dolaskom Ivana stan nam je postao premalen pa smo potražili veći prostor. U početku smo se fokusirali na pronalaženje prostranijeg stana, ali kada smo naletjeli na nedovršenu kuću, odmah nas je privukla. U konačnici smo se smjestili u mirnom i spokojnom kvartu na Petlovom brdu – izjavila je, a prenosi Story.

Prema slikama koje se često dijele na društvenim mrežama vidljivo je da su Biljana Jevtić i Ace Ilić svoj dom uredili u skladu sa aktuelnim trendovima. Prostrani dnevni boravak, koji služi kao primarni prostor za okupljanje obitelji, može se pohvaliti grimiznim zidovima upotpunjenim namještajem u gotovo identičnoj nijansi.

Dom Mame Bilje, zajedno sa kuhinjom, prostran je i svijetao prostor. Zidovi se krase živopisnom nijansom narančaste, a zidove krase obiteljske fotografije, koje su cijenjeni simboli obitelji Ilić. U svom prostranom dvorištu, Ilići često ugošćuju prijatelje i rodbinu, a Aca revnosno pokazuje svoje kulinarsko umijeće, ne libeći se da zaprlja ruke.

Da podsjetimo, Bilja i Aca su u sretnom braku više od tri decenije, što je samo po sebi izuzetan podvig. Njihova ljubavna priča započela je tijekom zajedničkih turneja 1980-ih, a nakon godinu dana zaruka napokon su se vjenčali 1989. Njihova svadbena ceremonija, koja se održala 30. rujna, održana je u šarmantnom hotelu u Gornjem Milanovcu, Acinom rodnom gradu . Popis uzvanika sastojao se od pet stotina nazočnih, uključujući njihove kolege i znatan broj vjernih obožavatelja koji nisu mogli odoljeti prilici da svjedoče posebnom danu ovog voljenog para.