Jovana Jeremić, popularna voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink, nedavno je javnosti predstavila svog novog životnog saputnika, a reč je o uglednom srpskom biznismenu, gospodinu Draganu Stankoviću. Ova romantična vest odjeknula je među domaćim medijima, izazivajući veliku pažnju javnosti.

Prema informacijama koje su procurele u domaćim medijima, Jovana i Dragan planiraju venčanje koje će se odvijati prema svim tradicionalnim srpskim običajima. Očekuje se da će na ovom posebnom događaju prisustvovati brojni poznati iz sveta estrade, budući da Jovana uživa u velikom krugu prijatelja među poznatim ličnostima.

Izvor blizak voditeljki otkriva da Jovana i njen partner Dragan Stanković dele duboko zaljubljen odnos koji traje već neko vreme, ali su odlučili da zadrže privatnost i ne ističu svoju vezu u javnosti. Međutim, nakon što su uhvaćeni na javnom mestu zajedno, Jovana je potvrdila ljubavnu vezu. Transparentnost je uvek bila odlika Jeremićeve, te je odlučila da ne krije sreću koju deli sa svojim izabranikom.

Očekuje se da će svadba Jovane Jeremić i Dragana Stankovića privući pažnju cele estrade. Mnogi estradni umetnici biće spremni da svojim prisustvom i nastupima upotpune ovo veselje. Poznato je da Jovana ima izuzetno blizak odnos s mnogim kolegama iz muzičkog sveta, te bi se na svadbi mogli očekivati izvođači poput Aleksandre Prijović i Milice Pavlović, koji bi rado uveličali atmosferu svojim pevačkim bravurama.

Pevačica Maja Nikolić takođe je izrazila želju da bude deo ovog posebnog trenutka, ističući da bi rado pevala na svadbi Jovane Jeremić. Ova vest je izazvala dodatno uzbuđenje, a Maja je izrazila svoje uverenje da će ljubav između Jovane i Dragana biti večna.Svi detalji budućeg venčanja ostaju tajna, ali jedno je sigurno – svadba Jovane Jeremić i Dragana Stankovića postaće događaj decenije, obasjan ljubavlju i podrškom estradnih prijatelja.