U neviđenom prikazu, Dragan Stojković Bosanac i Svetlana Ceca Ražnatović su se žestoko posvađali, razmijenivši oštre riječi. Iako se često nalaze u svađi, Ceca i Bosanac sada su položili sve karte na stol pa je došlo do žestoke svađe oko konkretnog natjecatelja kojeg je pjevačica podržala, dok je Boske tvrdio da glasanje nije bilo opravdano. Bosanac je, pun bijesa, doveo u pitanje Cecin postupak, sugerirajući da Ceca nije rezala, davala ili poništavala nijedan glas.

  • Bosanac je izrazio želju da se javi i izrazi zahvalnost, rekavši: “Konačno si napravila rez, kraljice.” Bosanac je potom pitao Cecu o njihovom glasanju, na što je Ceca ekspresno odgovorila: “Glasala sam s uvjerenjem da obje stranke trebaju dobiti jednako po šest glasova.” Unatoč Cecinim pokušajima da se objasni Bosancu, on je ustrajao u izražavanju svojih pritužbi, što je dovelo do eskalacije njihovog sukoba. “Ili ne slušaš ili praviš strategiju! Da ti pokažem što možeš shvatiti”, oglasio se Boske, na što mu je Ceca uzvratila: “Ne možeš ti Bosancu diktirati moje postupke. Nemamo razgovor upravo sada; samo vičeš na mene.” Nakon završene rasprave, bosanskohercegovačka osoba je zaključila da Ceca posjeduje jaku averziju prema tome da joj se proturječi, unatoč tome što sama negira tu tvrdnju. Uslijedio je harmonikaš koji je jednog od sudionika pokušao uputiti u pjevanje, navodeći ga da lično nastupi u “Zvezdama Granda” uz pratnju Saše Popovića.

Svetlana Ceca Ražnatović, ranije poznata kao Veličković, poznata je srpska pop-folk pjevačica i najistaknutija ličnost srpske pop-glazbene scene. Za detaljan prikaz njezina života pogledajte njezinu biografiju. Ceca je zaradila nekoliko simpatičnih nadimaka od svojih vjernih fanova, kao što su “Ceca nacionale”, “kraljica turbo-folka”, “majka nacije” i “srpska majka”, a svi oni potvrđuju njezinu golemu popularnost. Rođena 14. lipnja 1973. u Žitorađi, malom selu u južnoj Srbiji, Cecino odrastanje oblikovali su majka Mira, učiteljica, i otac, koji je isprva radio kao mehaničar prije nego što je postao politički predsjednik kao predsjednik općine.

  • Ceca je tijekom odrastanja imala mlađu sestru Lidiju, koja je rođena samo jedanaest mjeseci nakon nje. Na njihov odgoj uvelike su utjecali baka i djed Čedomir i Velika, koji su imali značajnu ulogu u njihovom odgoju. Ceca je kao dijete pokazala izvanredan razvoj, progovorila je sa šest mjeseci, a prohodala sa samo devet mjeseci. S nepunih devet godina debitirala je u školskoj predstavi, osvojivši publiku svojim talentom. Nije bilo neuobičajeno da se Ceca suočavala s financijskim problemima, često si nije mogla priuštiti autobusnu kartu i morala se pješačiti kući nakon nastupa u obližnjim selima. Tijekom jednog vikenda uspjela je zaraditi 700 maraka, što je čista suprotnost majčinoj mjesečnoj plaći od 25 maraka. Unatoč odličnom uspjehu u osnovnoj školi, odlučila se baviti pjevanjem, na majčinu nesreću. Godinama kasnije izvanredno upisuje Srednju veterinarsku školu, smjer svinjogojstvo. Dani su joj prolazili u pripremi predmeta, a večeri u pjevanju.

U ljeto 1987. godine Cecina karijera doživjela je značajan zaokret. Privukla je pažnju Mirka Kordića, harmonikaša, skladatelja i aranžera, koji je primijetio njezin talent dok je pjevala u restoranu, što su joj dopuštale samo starije kolegice. Prepoznavši njezin potencijal, tražio je dopuštenje njezinih roditelja da je dovede u Beograd. Godine 1988. ulazi u studio harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša kako bi snimila svoj prvi album pod nazivom “Cvetak zanovetak” za izdavačku kuću PGP RTB.

  • Uz naslovnu pjesmu, album se može pohvaliti s dodatnih osam pjesama: „Želim te u mladosti“, „Đački spomenari“, „Srce veliko“, „Kamo žuriš“, „Očima pijem“, „Djetelina s četiri lista”, “Evo, tamo, ljeto prolazi” i “Želim te.” Pjesmom “Cvetak zanovetak” autora Doce Ivanovića i Mirka Kordića pobrala je jedno od najviših priznanja stručnog žirija i publike na cijenjenoj smotri folklora “Ilidža”. S nevjerojatnom nakladom od 350.000 primjeraka ploča je postala komercijalni uspjeh. S nepunih 15 godina našla se u društvu Mirka i njegove supruge, koji su joj ljubazno ustupili haljine za nastupe, naučili tehnike šminkanja i frizure te je usmjeravali na dolično ponašanje. Njezine težnje dovele su je do upisa na Fakultet dramskih umjetnosti, potaknute željom da postane glumica.