Zagrepčani su ostali zatečeni neočekivanim stajlingom Seke Aleksić. Seka Aleksić svojim je posljednjim pojavljivanjem revitalizirala Zagreb. Umjesto uobičajenih vatrenih nastupa, folk diva je izašla na ulicu sa stiliziranim ansamblom. Odlučivši se za “cool” look, s lakoćom je kombinirala neutralne tonove i prigrlila trendi “oversize” stil koji je posljednjih sezona stekao popularnost. Dok su mnogi hvalili njezin outfit, bilo je i onih koji su bili zadrški, što je rezultiralo mješavinom komplimenata i kritika na društvenim mrežama.

  • Outfit se sastoji od sive trenirke uparene s predimenzioniranom jaknom, koji se na prvi pogled mogu činiti kao neusklađeni komadi. U pratnji širokih bijelih Yeezy tenisica, sportskih čarapa, Jacquemus torbe, smeđe majice kratkih rukava, sunčanih naočala i velikih naušnica. Seka je svoju nepripremljenost iskazala na odlasku od kuće u Zagreb, priznavši da je stvari bez puno razmišljanja jednostavno ubacila u kofer. Priznala je da se to možda neće svidjeti svima, ali ona osobno nalazi utjehu u svom pristupu. U razgovoru za portal Diva istaknula je kako preferira poseban stil u kojem se osjeća opušteno – spoj atleticizma i profinjenosti. Ova kombinacija joj se osobno sviđa i smatra da joj savršeno pristaje. U privatnom životu ne ograničava se samo na ravne cipele; ona također prihvaća eleganciju visokih potpetica u šetnji gradom. Seka, poznata i kao Svetlana Aleksić Piljikić, poznata je srpska pop-folk i turbo-folk pjevačica.

Rođena 23. aprila 1981. godine u Zvorniku, stekla je ogromnu popularnost i zapažene rezultate u prodaji na našim prostorima. Sekini roditelji, Ibrima i Milorad, uz brata Nedžada čine njenu užu obitelj. Školovanje je započela u Osnovnoj školi “Mitar Trifunović Učo”, gdje je njen pjevački talent procvjetao kao članica školskog hora. Nakon razvoda roditelja, Seka je s majkom i bratom živjela u rodnom Zvorniku. No, zbog rata su bili primorani pobjeći u Banju Koviljaču, da bi se naposljetku nastanili u selu Lipolist kod Šapca. 1996. godine upisala je srednju poljoprivrednu školu, ali je prekinula školovanje.

  • Financijske poteškoće ponukale su je da počne nastupati po barovima. Iako je školovanje u Srednjoj frizerskoj školi završila kako bi zadovoljila svoju majku, nikada nije nastavila karijeru u tom smjeru. Sa 19 godina Seka se preselila u Švicarsku, gdje je svoje talente iskazivala u raznim diskotekama i klubovima. Nakon kraće pauze, 2002. godine vraća se u Bijeljinu kako bi sudjelovala na renomiranom festivalu narodne glazbe Moravski biser koji se održavao u Ćupriji. Upravo je na tom događaju pokazala svoj talent zadivljujućom izvedbom pjesme “Idealno tuvoja”, čime je u konačnici osvojila prestižnu prvu nagradu. Nakon ovog trijumfa, nije gubila vrijeme i munjevito je ušla u studio za snimanje istoimenog albuma u produkciji cijenjene Grand produkcije.

Među pjesmama s ovog albuma posebno su se istaknule “Da sam muško” i “U kafani puni dima” koje su ostavile upečatljiv dojam. Pjevačica je s 19 godina stupila u brak s pet godina starijim muškarcem Dušanom Vasilićem. Nažalost, njihova zajednica bila je kratkog vijeka, trajala je samo godinu dana. Dušan je tvrdio da mu bivša supruga duguje 40.000 eura koje je uložio u njen album. Seka je 2003. godine započela romantičnu i profesionalnu vezu s menadžerom Zoranom Kovačevićem.

 

  • Živjeli su zajedno i kružile su glasine da su na rubu braka. Međutim, 2008. godine njihovoj je vezi došao kraj. Pjevačicin otac tvrdio je da je Zoran iskoristio Seku i iznevjerio joj drugog muškarca. Međutim, Seka je ove navode oštro demantirala. Druženje je potom pronašla s manekenom Mladenom Radulovićem, koji se pojavio i u spotovima za njezine pjesme “Aspirin” i “Boli stara ljubav”. Iako su se par zaručili, njihova je veza prekinuta 2009. godine, a samo dva tjedna kasnije Seki su se putevi ukrstili s profesionalnim kickboksačem Veljkom Piljikićem, koji je Mladenov prijatelj iz djetinjstva. Impresionirana njegovim sposobnostima, ponudila mu je posao svog osobnog zaštitara, a njihova je veza ubrzo prerasla u emotivno partnerstvo.

Na kraju je Veljko preuzeo i ulogu njenog menadžera. Seka i Veljko su 12. rujna 2010. izmijenili zavjete i proslavili svadbu u renomiranom beogradskom restoranu Franš. Nazočilo je mnoštvo estradnih zvijezda, te oko 150 uglednih gostiju. Seka, glavna točka događaja, dala je zadivljujući modni izričaj odjenuvši četiri različite haljine tijekom cijele prigode. Naime, čast da joj bude kum imao je Saša Tošić.