Olga Jovičić, kćerka slavnog kompozitora Mikija Jovičića, čiji su hitovi oblikovali narodnu muziku, podelila je potresnu priču o svom detinjstvu i patnji nakon očeve smrti. Miki je stvarao muziku za najveće zvezde, a njegova ćerka Olga ispričala je o porodičnim tragedijama koje su je oblikovale."SNAJA ME TUKLA DO KRVI, BRAT LUPAO ŠAMARE" Strašna priča ćerke kompozitora najvećih folk hitova: Doživela GRUPNO SILOVANJE u 16!

Olga je izgubila majku u saobraćajnoj nesreći sa samo devet godina, a tri godine kasnije i oca, koji se borio sa gubicima i tugom. Iako je živela s oba roditelja, njihov neskladan brak i tragedija s majkom bili su samo uvod u teške trenutke koji će uslediti.

Nakon očeve smrti, Olga je suočena s izazovima, živeći s maćehom koja nije bila zakonski staratelj, a koja joj je nanosila fizičko nasilje. Borila se s traumama i gubicima, pokušavajući pronaći svoj put u životu.

Ponovno je suočena s nasiljem kada je kao mlada devojka, u nameri da pobegne od teškoća, doživela seksualni napad. Ovaj težak trenutak obeležio je njeno detinjstvo i tinejdžerske godine, ostavljajući duboke emotivne rane.

Nakon svih izazova, Olga je krenula putem ozdravljenja. Upisala je lekarske preglede, suočila se s ginekološkim problemima, ali je, na kraju, postala majka sina Mihaila. Oživela je svoju veru u Boga i odlučila posvetiti se porodičnom životu. Njen suprug, koga je upoznala pre nego što je krenula u Indiju kako bi volontirala u domovima za decu, postao je ključna podrška u njenom procesu izlečenja.

Sada Olga teži stvaranju srećnog i zdravog života za svoju porodicu. Unatoč svim traumama koje je pretrpela, njen cilj je pomoći deci koja su bez roditeljskog staranja u budućnosti.