Trenutno, glavna tema medija jeste razvod osoba sa naše estrade, a osoba koja je dugi niz godina bila pouzdana pomoćnica Dragane Mirković za “SVET” je otkrila da je Dragana Mirković od dana kada su se upoznali ostala nepromijenjena. Podsjetimo, Dragana je održala intervju tokom kojeg je objasnila njen odnos sa Tonijem, a kako je izjavila, on je već odavno postao “hladan”. 

  • Sluškinja Dragane Mirković posjeduje veliko bogatstvo i čvrsto je prisutna u njenom životu.

S obzirom da Draganu poznajem oduvijek, mogu pouzdano tvrditi da joj bogatstvo nije pomutilo sposobnost rasuđivanja. Unatoč tome što posjeduje sve što se može poželjeti, uspjela je zadržati stabilnost i zdrav razum. Imao sam privilegiju godinama raditi za Draganu i Tonija, povremeno brinuti o njihovoj maloj djeci dok je Dragana nastupala. A što tek reći za Gagu, koja se prema meni ponašala kao prema bliskom društvu… Naravno, očekivala je besprijekornu čistoću i higijenu, ali to je bilo i za očekivati.

Prema pisanju SVET-a, spremačica Dragane Mirković ispričala je da joj je kroz život bila nevjerojatna podrška. Ne samo da je moju obitelj i mene vodila na razne odmore i zimovanja, nego je velikodušno kupila i auto za mog sina. Osim toga, brinula se o mojoj djeci kao o svojoj i osigurala nam je sve što nam je potrebno.

  • Domaćica Dragane Mirković pažljivo otkriva svoje svježe pripremljeno jelo.

S obzirom na golemost kuće, bilo mi je nemoguće riješiti sve popravke u jednom danu; međutim, ona je to empatično priznala i stalno me poticala da uzimam pauze i oporavljam se.

Preuzimanje kuhinjskih obaveza palo je na moja pleća, jer posjedujem stručnost u raznim područjima. Možda je iznenađenje, ali Gagin omiljeni kulinarski užitak je grah. Jede ih s velikim guštom, čak i kad su servirani ravno iz lonca. S druge strane, internacionalne kuhinje joj nisu osobito drage; Srpska hrana joj pričinjava najveće zadovoljstvo.

Iako nikada nije imala jakih afiniteta prema suvremenoj kuhinji, svi smo se razveselili njezinom izjavom: “Imam neutaživ apetit za raznim shakeovima i plodovima mora, baš kao muškarac!” Ne samo da je bila hvale vrijedna gazdarica, nego je briljirala i kao domaćica. Jasno se sjećam vremena kada sam pedantno pripremao devet različitih jela kako bih zadovoljio sve njezine prijatelje. Već dosta godina nisam imao priliku surađivati ​​s njom, a iako neću otkriti točan razlog, sa sigurnošću mogu reći da je nevjerojatno izvanredna osoba, kako je podijelio jedan zaposlenik iz zapanjujući dvorac u Beču sa Svet.

 


BONUS SADRŽAJ: 

Dragana Mirković, renomirana srpska folk pjevačica, proslavila se zadivljujućim pjesmama poput Spasi me samoće, Samo u pjesmama ruže cvjetaju, Kad bi znala kako čeznem, Jelen jelen pusa”, “Cvete moj” i još mnogo toga. Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, od kasnih devedesetih živi i radi u Beču. U braku s poduzetnikom Tonijem Bijelićem ponosna je majka dvoje djece, sina Marka i kćeri Manuele. Nevjerojatno je da je s nepunih 15 godina objavila svoj prvi singl, čime je odmah postala najmlađa pjevačka senzacija u bivšoj Jugoslaviji.

Dragana Mirković je kroz svoju slavnu karijeru producirala preko 20 albuma, prodanih u nevjerojatnih 700.000 primjeraka. Prepoznavši njen izniman talent, Udruženje radio postaja Srbije proglasilo ju je 1993. godine pjevačicom desetljeća, dok ju je dijaspora proglasila drugom najpopularnijom osobom u Saveznoj Republici Jugoslaviji (SRJ). Njezina izvanredna postignuća priskrbila su joj brojna priznanja, uključujući devet prestižnih Oscara popularnosti. Godine 2008. ugledni bugarski televizijski kanal “Balkanika” dodijelio joj je titulu najomiljenije pjevačice na Balkanu.

Sredinom 2018. godine, na koncertu održanom u Leskovcu, imala je zadovoljstvo nastupiti pred zapanjujućom publikom od oko 80.000 oduševljenih obožavatelja, koliko neke procjene govore. Njezini koncerti neprestano su privlačili ogromnu publiku, s prosječno 50.000 posjetitelja. Osim glazbenih nastojanja, okušala se i u glumačkom svijetu, preuzevši glavnu ulogu u filmu “Sweet of Dreams” i pojavivši se u još dva filma austrijske produkcije.