Milica Pavlović svojom pojavom, stavom i energijom pleni javnost od kada se prvi put pojavila na sceni kao učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Danas, sa impresivnom karijerom i brojnim hitovima iza sebe, ona je i dalje jedna od najtraženijih, angažovanih i najplaćenijih mladih pjevačica u ovoj industriji.
Miličin uspeh je teško stečen, a ona je bila ponosna što je kupila luksuznu nekretninu u prestonici. Uprkos rastućoj slavi, nikada nije zaboravila svoje korene i nije se stidela svog odrastanja u malom gradu. Naime, Milica je često s ljubavlju pričala o svom rodnom Bunibrodu i kući u kojoj je odrasla, nedaleko od Leskovca. “Veoma sam srećna što sam iz ovog malog grada i uvek ću o njemu govoriti sa poštovanjem i divljenjem”, rekla je pevačica. Milica, koja je rođena u Švajcarskoj, detinjstvo je provela u Donjem Bunibrodu, gde su je odgajali baka i deda, sa kojima je bila posebno bliska. Kada su preminuli, bilo je to teško vrijeme za nju. I djed i baka su se bavili poljoprivredom i uživali su u zajedničkom čuvanju vrta. Milica, koja se često prisećala vremena na selu kao jednog od svojih najlepših uspomena, željno je pomagala u održavanju domaćinstva uz njih.
Iako je neko vreme bio nenaseljen, dom u kome je Milica Pavlović provela detinjstvo zauzima posebno mesto u njenom srcu. Često se vraća u ovaj dragi prostor, koji u njoj budi najdivnije emocije. Zahvaljujući društvenim mrežama, imali smo priliku da bacimo pogled na kutak njenog doma ispunjenog dragim uspomenama. Ušuškano iza visoke kapije, nalazi se maleno dvorište i skromno prebivalište obojeno u nježnu ružičastu nijansu. Unatoč dugotrajnom slobodnom mjestu, sve je uredno s uredno podšišanom travom i promišljeno zasađenim stablima vinove loze i tuja.