Sahrana Aleksandra Kodića, sina poznatog harmonikaša Mirka Kodića, obavljena je u Lešću nakon njegove iznenadne i neočekivane smrti dok je spavao u subotu.Kovčeg u kapeli ukrašen je bijelim cvijećem. Među prvima su stigli Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Goca Šaulić sa ćerkom Sanelom i zet Bata Mirković, uz kolege harmonikaše. Prisustvovao je i Era Ojdanić, koji nije mogao da prestane da briše suze. Na mesto kapele stigli su Vera Matović, Aleksandar Ilić i Biljana Jevtić sa detetom. Šabanova supruga bila je neutešna, i nije mogla da zadrži suze. Zorica Brunclik je bila toliko obuzeta tugom i mukom da se zamalo onesvestila.

 

 

 

Na sahrani je došao da se pokloni i proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga, o čijem je restoranu na Vračaru nekada brinuo preminuli Aleksandar Mirko i njegova bivša supruga Jasna jedva su mogli da ustanu zbog duboke tuge koju su osjećali za svojim djetetom. Tom prilikom, Mirkov trenutni partner i njen pratilac uputili su potresna obraćanja. Aleksandrov prijatelj je jednom otkrio da nije uspeo da ispuni svoje najveće težnje tokom života. Jedna od njegovih najvećih želja bila je da radi kao menjač guma u Formuli 1 ili baštovan. Išao je sa ženama i imao je duboku naklonost prema svojoj baki Mari. Imao je snažna vjerovanja u Boga. Iako će nas razdvajati velike udaljenosti na nebu, ostaćemo ujedinjeni kao par. Zahvalni smo za svaki osmeh, razgovor i pogled.

 

 

 

Podsjećamo, Aleksandar Kodić je iznenada preminuo u svom porodičnom stanu na Karaburmi 28. oktobra u 30. godini života. Prema izvještajima, došao je sa posla, žalio se na bolove u stomaku i legao da se odmori.