Glumica Ivana Mihić svjesno se odlučila da izbjegne vrevu velikih gradova, umjesto toga utjehu je pronašla u kući koja je godinama bila kuća za odmor njene porodice. Nakon što joj je preminuo otac, proslavljeni scenarista i reditelj Gordan Mihić, Ivana i njena majka Vera Čukić preselile su se u mjesto gdje su nekada našli mir. Sada Ivanino imanje služi kao oaza mira.

 

 

 

Njeni roditelji su kupili zemljište i sagradili kuću prije njenog rođenja i tu su proveli posljednjih deset godina života. Tokom svog detinjstva, Ivana je veliki deo leta, a ponekad i zime provodila u kući koja se nalazi na samo dvesta metara od Dunava. Kao dijete, rado se sjeća igre pored vode i kupanja u rijeci. Tokom letnjeg raspusta, Ivana se družila sa prijateljima i dodatno zarađivala berući voće na susednim plantažama. Istraživala je okolne šume, po cijele dane vozila bicikl, a sa majkom pravila ukusne džemove i ajvar. Osim toga, pomagala je svom ocu u zajednici pomažući u pravljenju rakije. Ivana je u intervjuu za srpske medije podelila ove detalje o svom provodu.

 

 

 

S vremena na vrijeme, glumica počasti svoje pratioce pogledima na svoju ljupku imovinu koju ona i njena majka redovno održavaju. Takođe uživaju u branju raznih voćaka koje je zasadio njen otac. Prošle jeseni, glumica je podelila fotografiju svog prostranog voćnjaka uz poruku o neophodnim jesenjim radovima koji su neophodni za pripremu za predstojeće proleće. Ovaj posao je uključivao farbanje drveća, oranje zemlje, iskopavanje plodova i nanošenje đubriva. Osim toga, zimsko prskanje bi započelo kada lišće opadne. Glumičin voćnjak je već rađao mirisne dunje koje su ne samo da su bile ukras u njenom udobnom domu, već su dodavale i bogatstvo njene žetve. Ivana je napisala da dunje imaju miris koji podseća na nevinost i radost porodičnog blaženstva iz detinjstva. Osim fotografija koje je objavila o jeseni, njen profil prikazuje i očaravajuće zimske prizore njenog dvorišta.