Sloboda Mićalović nije ni slutila da će joj odluka o tome da prihvati ulogu u filmu “Zona Zamfirova” donijeti ne samo slavu, već i neočekivanu ljubav. Mlada Leskovčanka počela je da krči svoj put u svim aspektima života nakon što je skrenula pažnju redatelja sa malom ulogom, a nakon toga je samo naprosto nizala svoje uspjehe. Danas ne samo da se ističe kao talentirana glumica, već se ponosi i time što je izgradila porodicu i dom, što je ujedno na prvom mjestu.

I sada, kada razgovara sa svojim prijateljicama, sestrama, a možda i kćerkama Verom i Milom, rado prepričava svoj sudbonosni susret s Vojinom, prisjeća se romantičnih i očaravajućih trenutaka, veselih svadbi i ranih godina. njihov brak. Glumački par iskusio je i ljepotu i izazove tih godina, budući da su bili blagoslovljeni dolaskom ne samo jedne, već dvije bebe istovremeno, što je bila radosna, ali zahtjevna situacija.

Vera i Mila, sada zrele mlade žene, uskoro će ući u fazu u kojoj će posjedovati sposobnost samostalne brige o sebi, vještinu koju su stekle u roku od godinu ili dvije. Dok je bila u školi, Vera se fokusirala na rukomet, dok se Mila posvetila plesu, što je rezultiralo nižim školskim uspjehom za obje, međutim, njihove težnje odaju dojam neovisnosti i samouvjerenosti. Ne čudi što je Sloboda Mićalović odlučila zaroniti s glavom u svoj rad. Neumorno je prelazila s jednog projekta na drugi, svjesna da će njezina popularnost s vremenom pasti i da će doći vrijeme kada će biti manje angažirana.

Odlučan je iskoristiti svaku priliku, bez obzira na potencijalni danak koji može imati za njegovu obitelj i voljene. Nedavno je otputovala u Crnu Goru, gdje je trenutno angažirana na maloj turneji na kojoj sa svojim dragim prijateljem i kolegom Vukom Kostićem igra predstavu “Dječje povrede”. Uoči njenog odlaska, Sloboda se javno oglasila sa svim budućim planovima. Na temelju fotografija snimljenih u neposrednoj blizini jahte, čini se da je putovanje morem iskoristila i za dodatne ciljeve.

Očigledna vrijednost njezina putovanja uz Vuka ogleda se u osmijesima uhvaćenima na slikama, što ukazuje na to da su bili ne samo produktivni, već i da su uživali. Vojin i njegove kćeri su bez imalo oklijevanja svim srcem podržale njenu odluku i ponosile se njenim uspjesima, o čemu svjedoči i činjenica da joj se suprug brzo pridružio u Crnoj Gori. Glumičin profil sadrži jednu sliku koja služi kao neosporan dokaz duboke i iskrene ljubavi, poštovanja i povjerenja koje postoji među njima.

  • Kao i mnogim drugim glumcima koji su ljubav pronašli na setu, Vojinu Ćetkoviću i Slobodi putevi su se ukrstili prije nego što su uplovili u vezu. Podsjetimo, Vojin je prije Slobode bio u braku s voditeljkom Natašom Milovanović, koja je prethodno radila na trećem programu RTS-a.

Sloboda, koja Vojina poznaje od kada su oboje imali 17 godina i surađivali na jednom studentskom filmu, rado se prisjeća zajedničkog vremena. Vojin, izuzetan pojedinac, posjeduje izuzetan smisao za humor. Osvrćući se na 2008. godinu, Sloboda se prisjeća dana prije Vojinovog vjenčanja kada su na snimanju televizijske serije slavili njegov posljednji dan kao momaka. Prigoda je bila ispunjena radošću i veseljem, stvarajući trajna sjećanja za sve uključene. Kao netko tko je tu od početka, Sloboda njeguje prijateljstvo koje dijeli s Vojinom.

U “Crkvi Vasilija Ostroškog” na Bežanijskoj kosi 12. svibnja 2008. izmijenjen je sveti zavjet vječne ljubavi. Ona je tada bila mlada žena od 26 godina, dok je on, desetljeće stariji od nje, stao uz nju. Čast kumovanja imali su njihovi dragi prijatelji i kolege Nikola Đuričko i Nataša Ninković.

Tijekom produkcije ‘Zone Zamfirove’ imao sam s njom nezaboravan susret. Ona je tada bila studentica i bilo je to prvi put da sam na takav način primijetio studenticu. Većina njih bili su mladi i nikad ih nisam vidio u romantičnom svjetlu. No, nakon nekoliko dana snimanja, pozvao me snimatelj da mi nešto pokaže. Tada sam je vidio, jednostavno kao kolegicu, bez neke posebne ljepote i privlačnosti. Bio je to prvi trenutak kad mi je privukla pozornost. Ne mogu sa sigurnošću reći da je bila odmah opčinjena mnome, ali bilo je primjetno omekšavanje u njezinom ponašanju. Ovo sjećanje Vojin je podijelio i prethodnom prilikom.