Kako se zimski period bliži kraju, dolazak proljeća donosi toplinu i osjećaj prosperiteta, barem tako navode astrolozi. Prema zamršenom romskom horoskopu, koji naglašava duhovnu i intuitivnu povezanost s kozmičkim energijama, tokom mjeseca marta 2024. godine predviđaju se značajne promjene za sve znakove Zodijaka, a za ove u nastavku posebno. 

Otkrijte pronicljive smjernice koje ciganske karte nude za vaš horoskopski znak tijekom ove transformativne faze i naučite učinkovite strategije za tumačenje i korištenje dubokih poruka iz svemira. Ovan : Unutar vaših emocionalnih odnosa postoji mnoštvo pozitivnih i izvrsnih aspekata; usprkos tome, očito je da se vi i vaš partner trenutno nalazite u fazi u kojoj dolazi do povremenih ponovnih procjena vašeg odnosa. Primijetio sam da i vi i vaša druga osoba doživljavate povremena razdoblja udaljenosti i povlačenja, gdje postoje trenuci “padova” i stagnacije. U ovoj situaciji dobro bi došlo korištenje zajedničkih trenutaka za opuštanje, uživanje i ljubav. Osim toga, ako je moguće, zajedničko putovanje na nekoliko dana na kraju mjeseca moglo bi vam uvelike pomoći.

U slučaju da niste u vezanoj vezi, postoji mogućnost neočekivanog susreta s prethodnim emotivnim partnerom. Kako prenosi Stil Kurir, imat ćete priliku nakratko se “ponovo osvrnuti” na prošlost i ponovno doživjeti tu vezu. Nadalje, tijekom društvenih događaja ili izlazaka, velika je vjerojatnost da ćete susresti novu osobu krajem ožujka.

Posao : Vaša posvećenost poslovnom segmentu vjerojatno će proizaći iz vaše spoznaje da je sada pravo vrijeme za značajan iskorak. Iako možete očekivati ​​da ćete uglavnom održavati pozitivne odnose s kolegama, postoji mogućnost da ćete od sredine mjeseca naići na manje nesuglasice s njima. Kako budete ulazili u drugo desetljeće, naići ćete na fazu koja je izazovnija, ali nudi prilike za uspjeh koji se može postići marljivim trudom. Najunosnije razdoblje za vas bi bila treća dekada ožujka, a najveći uspjeh doživjet će oni koji se upuštaju u međunarodne suradnje. Zdravlje : U starijoj generaciji, krvne žile su ranjivo područje koje izaziva zabrinutost. Pobrinite se da redovito kontrolirate razinu kolesterola u krvi. U cilju promicanja zdravijeg načina života, mlađoj generaciji Ovnova savjetuje se pojačana tjelesna aktivnost uz smanjenje unosa slatkih poslastica.

Bik : Putovanje braka obuhvaća i radost i tugu dok se kreće kroz područja sreće i nesreće.
Ljubav : Imati zauzet raspored implicira da se spremate započeti mjesec ispunjen složenošću i izazovima. Dinamika romantične veze često može biti nepredvidiva, varirajući između intenzivnih emocija i zajedničkih trenutaka koji su obilježeni dubokim razgovorima i skrivenom napetosti. Tijekom trećeg tjedna u mjesecu dolazi do povećanog pritiska, zbog čega je ključno usredotočiti se na poboljšanje komunikacije s partnerom i suzdržati se od impulzivnog reagiranja na njegove nepromišljene postupke. Iako svoju voljenu osobu možete smatrati odgovornom za njeno flertovanje, važno je priznati da ni vi niste potpuno nevini u ovoj stvari.

Kada se nađete u samoći, dobro je uključiti se u društvene aktivnosti i biti proaktivan jer to može dovesti do stvaranja intrigantnih veza tijekom izlazaka i raznih proslava. Tijekom ovog mjeseca vaša će senzualnost i strast biti na vrhuncu, što će vas učiniti otvorenima za prihvaćanje bilo kakvih slučajnih susreta koji bi se mogli neočekivano pojaviti, osobito od početka drugog tjedna.

Posao : Očekivanja vezana uz pojedine sporazume i suradnje koje su započete u posljednjem razdoblju prilično su velika. Iako su poslovi vašeg partnera trenutno stabilni, važno je da ne postanete previše samozadovoljni u tom pogledu. Tijekom ožujka moguća je revizija određenih suradnji, dok će treća dekada nedvojbeno donijeti nagle promjene, neočekivane situacije, potencijalna trvenja, pa čak i zategnute odnose. Donošenjem inteligentnih izbora i poduzimanjem promišljenih koraka, imate mogućnost ublažiti daljnju štetu i minimizirati opseg štete.

Zdravlje : Pobrinite se da održavate hranjivu i dobro uravnoteženu prehranu za optimalno zdravlje. Iskustvo stresa može uzrokovati pad imuniteta i učiniti pojedince osjetljivijima na prehlade i viruse.

Blizanci : Krenuvši na putovanje, udovica je napisala pismo u kojem je dokumentirala svoja iskustva. Ljubav : Tijekom mjeseca ožujka bit će ključno odrediti prioritete i njegovati učinkovitu i transparentnu komunikaciju sa svojim emocionalnim partnerom, jer bi se vaša veza mogla suočiti s izazovima. Razlog za zanemarivanje voljene osobe mogao bi biti nedostatak vremena, kao i zaokupljenost osobnim interesima. Osim toga, postoji rizik da vaš partner naiđe na vašu komunikaciju s bivšim partnerom ili dugogodišnjim poznanikom. Iskreno se potrudite biti iskreni i prema sebi i prema drugoj uključenoj osobi, posvećujući dodatno vrijeme i energiju njegovanju i jačanju vašeg odnosa umjesto da ga potkopavate. Za one koji nisu u vezanoj vezi, postoji mogućnost da se upuste u kratki seksualni susret s bivšim ljubavnikom, što jamči trenutke interesa i zadovoljstva. Tipično, samci imaju više prilika za upoznavanje novih ljudi i flertovanje, iako trenutačno nijedna od tih interakcija ne vodi prema predanijoj vezi.

Posao : Dok vaši poslovni napori mogu naići na prepreke u drugoj dekadi ožujka, na kraju ćete pronaći zadovoljstvo u konačnim ishodima. Pojedinci koji se upuštaju u suradnju s ljudima iz drugih zemalja nedvojbeno će briljirati, budući da su na horizontu brojne unosne poslovne prilike. S vašim proaktivnim pristupom, širokom mrežom i mjesecom punim potencijala, imate dovoljno prilika za pokretanje značajnih priča. Primit ćete novčane dobitke iz raznih izvora.

Zdravlje : Za mlađu generaciju Blizanaca, svi zdravstveni problemi s kojima se mogu susresti općenito će biti privremene prirode. Međutim, starije osobe trebaju voditi računa o kroničnim bolestima, kao io zdravlju svojih pluća i bronhijalnog sustava.

Rak : Kombinacija lopova, bolesti i slova stvara jedinstven i intrigantan scenarij.

Ljubav : Svakodnevna razmjena emocija s partnerom možda neće ispuniti vaša očekivanja, jer postaje vidljivo da ste nezadovoljni trenutnim stanjem u vezi. Tijekom prvih dvadeset dana ožujka uložit ćete značajne napore da obnovite svoju vezu, što će biti od velike važnosti. Postoji mogućnost da vi i vaša draga osoba nenamjerno nedostajete jedno drugome ili da imate problema pronaći dovoljno vremena da se posvetite svojoj vezi. Jednom kada započne treći dio mjeseca, prijeći ćete u dinamičniju fazu u kojoj će pitanja kojima ste se oprezno bavili konačno biti stavljena u prvi plan. Doživjet ćete duboko olakšanje i smanjenje pritiska. Svim slobodnim Rakovima savjetuje se da se usredotočite na brigu o sebi tijekom prvih dvadeset dana u mjesecu, jer su šanse da naiđete na kompatibilnog partnera za ljubav i vezu prilično male. Kako dolazi treća dekada mjeseca, možete očekivati ​​značajan pomak u svom životu – povećanu aktivnost, društveniju narav i mnoštvo istinskih prilika. Uzmite si vremena prije ulaska u vezu i dobro se upoznajte s potencijalnim partnerom.

Posao : Neizvjesnost obiluje poslovnim okruženjem, ostavljajući mnoge s osjećajem nelagode i nepredvidljivosti. Postoji osjećaj nedostatka potrebnih informacija, kao da se neki događaji i dogovori odvijaju diskretno, skriveno od vaše svijesti. Budite oprezni i izbjegavajte slijepo prihvaćanje svih informacija, osobito u prvim danima ožujka. Savjetuje se suzdržati se od pokretanja bilo kakvih novih partnerstava tijekom tog razdoblja jer se mogu pokazati nepouzdanima i ugroziti sigurnost. S početkom druge polovice mjeseca primjetan je napredak u kvaliteti ponude i čvršći odnosi s poslovnim partnerima i kolegama. Zdravlje : Starije osobe unutar skupine mogu doživjeti fluktuirajući imunitet, što dovodi do povećane osjetljivosti na prehlade i potencijalnog pogoršanja kroničnih stanja. U prvom dijelu mjeseca dolazi do pomaka u psihičkom stanju mlađih osoba, što ukazuje na primjetnu promjenu.