Otkriće ljubavne veze Petra Graše i kćeri Tončija Huljića izazvalo je potpuni haos javnosti koji se najbolje mogao vidjeti na društvenim mrežama, a u konačnici, popraćen je brojnim kritikama. Znatiželju javnosti potaknule su objave kako je Grašo prekinuo dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović, koja je trajala gotovo četvrt stoljeća, a za prekid se najviše smatra odgovornom Hana, s kojom je danas ujedno i u bračnoj zajednici.

U divnom spletu događaja, Hana Huljić otkrila je dugo očekivano i radosno otkriće. Dana 17. srpnja 2022. svijet je proslavio kako su Petar Grašo i Hana Huljić srdačno zagrlili svoju voljenu kćer Albu koja je u trenu postala središte njihova svemira. Hana, koja se u potpunosti posvetila njegovanju svog dragocjenog smotuljka sreće, namjerno je ograničila svoju prisutnost u javnosti i suzdržala se od samopromocije na društvenim mrežama. To je potaknulo razna nagađanja i glasine oko njezine odsutnosti iz javnosti, a neki su čak nagađali i o kasnijoj trudnoći. Nakon dugog iščekivanja, Hana Huljić napokon je otkrila pravi razlog svog privremenog povlačenja.

Proteklih nekoliko mjeseci Hana je marljivo radila na posebnom projektu i s oduševljenjem otkriva pozitivan ishod. Unatoč reputaciji skladnog para, Petar Grašo i Hana Huljić duže su vrijeme održavali tajnu vezu, što dovodi do zabrinutosti u kakvom je stanju njihov naizgled besprijekoran brak. Muka Hanice, neosporno je obeshrabrujuća. Osim toga, odsutnost njezina oca tijekom značajnih prekretnica poput odlazaka iz bolnice i krštenja samo pogoršava izazove s kojima se Alba mora suočiti.

Na platformi Instagram objavljeni su brojni komentari o emocionalnim poteškoćama s kojima se Hana susrela tijekom krštenja svoje kćeri u veljači. Osim toga, hrvatski mediji otkrili su kako poznati glazbenik već gotovo dvije godine živi odvojeno od uže obitelji. Ipak, pjevačica je eksplicitno ustvrdila da, suprotno nagađanjima, veza Petra Graše i Hane Huljić cvjeta i napreduje na konstruktivan način. Iako je obeshrabrujuće promatrati bujanje pogrdnih primjedbi, neophodno je imati na umu da njihov odnos opstaje.

Petar Grašo, Splićanin, rođen u obitelji Snježane i Zorana Grašo, postao je poznat kada je njegovu skladbu “Božica” Oliver Dragojević izveo na Dori 1995. To je označilo početak njegove suradnje s cijenjenim osobama iz industrije, uključujući Oliver Dragojević, Doris Dragović, Danijela Martinović, Tonči Huljić, Goran Bregović i Lepa Bren. Njegov prijelomni trenutak dogodio se 1996. kada je trijumfirao na glazbenom festivalu Zadarfest naelektriziranom izvedbom pjesme “I Need Someone”. Prije nego što je krenuo sa solo karijerom, Grašo je nekoliko mjeseci proveo kao član grupe Magazin 1994. Njegov put u svijetu glazbe započeo je kao tekstopisac i pjevač, napisavši dirljivu pjesmu “Boginja” 1995. godine, koja je naknadno izveden na Dori iste godine. Naime, Oliver Dragojević osigurao je impresivno drugo mjesto na natjecanju te čak uvrstio Grašinu očaravajuću skladbu “Vrime Božje” na svoj album. Sljedeće godine Grašo je odlučio sudjelovati na “Dori” kao pjevač. Njegova izvedba pjesme Otkada disi mi ti oduševila je publiku i osigurala mu hvalevrijedno osmo mjesto.

U početku se Hanin uspon do slave može zahvaliti njezinom slavnom ocu, ali ona aktivno krči svoj put u industriji. S obzirom na duboko ukorijenjenu strast njezine obitelji prema glazbi, bilo je prirodno da istraži svoje glazbene talente. 2013. prvi put je privukla pozornost javnosti kada je uspješno izborila ulogu u debitantskoj sezoni hrvatske glazbeno-dramske serije Stella. Vrijedi napomenuti da je ulogu dobila na audiciji, ne oslanjajući se na utjecaj poznatog oca. Prije pet godina ponovno je zauzela svjetla reflektora, ovoga puta kroz suradnju s Petrom Grašom na očaravajućoj pjesmi “Srce za vodiča”. Njihova suradnja pokazala je njihov istinski entuzijazam i zajedničku strast prema glazbi.