Jelena, nekada Jakovljević, danas poznata kao Bin Drai, osvojila je titulu Mis 1998. godine, osvojivši čak tri prestižne titule. Iako je publiku oduševila svojim uspehom, Jelena je tada bila potresena, ali ne od radosti. Umesto suza radosnica, tekle su suze tuge jer nije imala novca da obezbedi karte za celu porodicu kako bi prisustvovala njenom trijumfu.

Danas, Jelena Bin Drai uživa u luksuznom životu, uprkos tome što je nekada možda živela skromno. Njen dom u Dubaiju predstavlja pravo bogatstvo. Jelena, jedna od najlepših Srpkinja, već dugi niz godina živi u raskoši sa suprugom arapskim šeikom Saidom Bin Draijem i njihovom decom.

Njihova kuća je luksuzna palata sa prostranim enterijerom i raskošnim nameštajem. Svetli tonovi dominiraju prostorom, a svaki detalj je pažljivo odabran sa mnogo ljubavi i stila. Jelena često deli fotografije svog doma na društvenim mrežama, pokazujući enterijer vile i uređeno dvorište sa bazenom, koji pruža predivan pogled na obalu.

Njen dom na samoj plaži može se opisati kao raj u kom porodica uživa. Pored uloge supruge šeika, Jelena takođe vodi svoju modnu dizajnersku firmu. U jednom od svojih postova na društvenim mrežama, Jelena je podelila svoju priču o teškim počecima.

“Dok sam bila na bini, u publici je bio samo moj otac. Majka i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku, na našem bankovnom računu imali smo samo 100 nemačkih maraka, dovoljno samo za jednu kartu”, istakla je Jelena, prisećajući se svojih početaka. S druge strane, Jelena Bin Drai danas predstavlja sliku uspeha i raskošnog života, pokazujući da se trud i rad isplate tokom vremena.