Halid Bešlić je u harmoničnom braku sa suprugom Sejdom već četiri decenije, a njihov odnos oduvek je privlačio pažnju medija. Nedavno je Halid otkrio neke nepoznate detalje iz njihovog života, uključujući i način na koji su se upoznali:"NEMAM VIŠE S KIM DA POPIJEM KAFU!" Tužna ispovest Halida Bešlića o najbolnjim porodičnim temama: Moja žena je imala tumor...

  • Nismo se upoznali na mom nastupu, već u jednoj kafani na ulazu u Sarajevu. Moja svastika, koja je radila kao kuvarica u toj kafani, upoznala me je sa svojom sestrom, koja je sada moja supruga. Ona nije bila osoba koja često izlazi po kafanama. Nakon pola godine zabavljanja, odlučili smo se venčati. To je bio trenutak kada sam znao da je ona prava za mene. I tako, sve ove godine smo zajedno i funkcionišemo, iako smo imali teških perioda u našem odnosu. Ali smo sve prevazišli, što je, dok smo bili mlađi, nekako i normalno – rekao je Halid.

Halid Bešlić nije samo suprug, već i otac i deda, te ističe značaj svih uloga u svom životu:

  • Kada sam postao otac, nisam osetio taj trenutak kako treba. Imamo samo jedno dete, jer je moja supruga imala zdravstvene probleme sa jajnicima, koji su rezultirali tumorom. Nakon operacije, nismo više mogli da imamo dece. Međutim, i pored toga, nikada nisu nedostajali ljubavi i brige. Ja sam kao pevač često putovao i radio, pa sam propustio neke trenutke sa svojom porodicom.

Takođe, Halid je podelio da mu nedostaje mladost i da mu prijatelji poput Kemala Montena i Davora mnogo nedostaju. Ističe da, iako su neki mlađi kolege tu, ne može se zameniti veza koju je imao sa generacijom s kojom je odrastao i delio trenutke u kafanama.