Anastasija Ražnatović ne prolazi neprimećeno gde god da se pojavi. Svaki njen stajling biva ocenjen najvišim ocenama modnih stručnjaka. Bez obzira da li je u elegantnom izdanju ili u opuštenom dresu, njen izgled je uvek besprekoran.

Osim što uvek izgleda savršeno, Anastasija se pobrine da se za svaku priliku adekvatno obuče. Tako je bilo i ovog vikenda kada se pojavila na utakmici da bi sa tribina bodrila svog supruga, srpskog reprezentativca i fudbalera Sevilje, Nemanju Gudelja. Dok mnoge žene fudbalera dolaze na utakmicu upadljivo obučene, često čak i u štiklama, Anastasija je za ovu priliku izabrala nešto sasvim prikladno – dres. Mnogi su komentarisali da je njen izgled zasenio sve ostale lepotice koje su bodrile Sevilju. Ravno isfenirana kosa, diskretna šminka i prikladan nakit učinili su da Anastasija zasija čak i u dresu.Izgleda Anastasije Ražnatović svet portal svet

Pevačica uvek ističe da više pažnje posvećuje nezi nego garderobi, te da garderoba ne mora biti skupa. I dok mnoge žene fudbalera često biraju upadljive kombinacije, čak i noseći štikle na utakmicama, Anastasija je za ovu priliku odabrala nešto sasvim prikladno – fudbalski dres. Njen izgled je, prema mnogima, zasenio sve ostale lepotice koje su podržavale Sevilju. Sa ravno isfeniranom kosom, diskretnom šminkom i odgovarajućim nakitom, Anastasija je zablistala čak i u sportskom izdanju.

– Privatno, iskreno da vam kažem, oblačim se prema najpristupačnijim brendovima. Nije mi bitno koliko nešto košta. Bitno je da mi se dopada i da mogu da uklopim sve te stvari i, naravno, da mi dobro stoji – rekla je Anastasija jednom prilikom u emisiji “Ekskluziv”.