Odnos Raste i Ane Nikolić se popravio, što dokazuje i javna poruka pjevačice upućena njemu. Od trenutka kada se prvi put saznalo za njihovu vezu, bilo je jasno da je veza Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste burna. Njihov zajednički put definiran je brakom, dolaskom djeteta, kasnijim razvodom i čestim svađama na društvenim mrežama.

  • Posljednjih mjeseci njihovu su pozornost privukle javne rasprave na društvenim mrežama koje se tiču ​​skrbništva nad njihovom malom kćeri Tarom. Reper je pjevačici naknadno priopćio da će se s kćerkom viđati samo u krugu Centra za socijalni rad, a ona je tu informaciju odlučila iznijeti u javnost. Dok je Nikolićeva često raspravljala o mogućnosti prekida veze s reperom, ona je priznala da je ljubav prema bivšem partneru doživjela vrhunac kada se konačno odlučila na razvod braka.

– Kad sam napustila Rastu i zvanično pokrenula brakorazvodnu parnicu, moja ljubav prema njemu bila je najjača – otkrila je pjevačica prisjećajući se trenutaka kada ga je posjećivala u zatvoru. Tijekom svog posjeta CZ-u susreo sam pojedince kojima je nedostajala sposobnost da me namame ili osvoje. Na razigran način okitila sam se velom koji se obično nosi za sprovode. Znatiželjni su se promatrači raspitivali o nedostatku vijenca, na što sam odgovorio da se to održava u stanu garde.

  • To je Ana Nikolić rekla tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji “Magazin In”. Na zaprepaštenje mnogih, poznata pjevačica na svojim društvenim mrežama često dijeli uvide u svoju svakodnevicu. Nedavno je poduzela neočekivani korak i obratila se bivšem suprugu koji je prije nekoliko dana hitno primljen u bolnicu zbog nesnosne nelagode u leđima. U početku je vjerovao da se radi samo o manjoj nelagodi, no kasnije se otkrilo da je situacija mnogo ozbiljnija nego što se očekivalo.

Prema izvoru Telegraf.rs, došlo je do problema sa kičmom koji ga je sprečavao da stoji, zbog čega je hitno hospitalizovan uz devojku. Nakon obavljenih hitnih pretraga i pregleda, liječnički zbor je utvrdio da je potrebna operacija. Ovu informaciju prenosi Telegraf.rs, a vezana je za vezu Raste i Ane Nikolić, a koja se vidi na Instagram printscreenu svet novina. Unatoč brojnim javnim optužbama pjevača o njegovom roditeljstvu, dinamika njihovog odnosa očito se promijenila.

  • Nedavno je izjavila da su se pomirili i da su sada u prijateljskim odnosima, čak je izjavila da više nije “blokirana” u njegovom telefonu. Jasno je da su se odnosi Raste i Ane Nikolić popravili, a oni se trude da uspostave normalnu komunikaciju zbog ćerke Tare. Ana Nikolić se javnom porukom na Instagramu obratila svom bivšem suprugu Rasti. Dok se snimala u svlačionici u kratkom izdanju, Ana je ocu poželjela sve najbolje rekavši “Ozdravi što prije, tata”.

U sljedećim snimkama možemo vidjeti Taru, njihovu kćer, kako zauzima upečatljive poze uz svoju majku. Ana je uz objavu objavila pjesmu “Kawasaki” Raste, umjetničkog imena Stefana Đurića, renomiranog srpskog umjetnika prepoznatog po doprinosu pop, folk, hip-hop i reggae glazbi. Rođen 16. studenog 1989. u Prištini, Rasta je također talentirani skladatelj i producent. Uključujući elemente folka, popa, R&B-a i hip-hopa, vješto koristi autotune u svojim skladbama.

  • Njegove pjesme dotiču se različitih tema kao što su žene, ljubav, marihuana i društvena pitanja. Trenutno živi i radi u Beogradu, Rasta nastavlja napredovati u glazbenoj industriji. Stefan, potomak Slađane i Drage Đurića, oboje cijenjenih profesora na beogradskim sveučilištima, od malih je nogu uronjen u rastafarijansku vjeru. Njegovo umjetničko ime, glazbeni žanr i legendarni dredovi potječu iz tog duhovnog pokreta. Od 2006. do 2009. godine preuzima ulogu voditelja i urednika cijenjene radijske emisije “Reggae show sa Stefanom”.