U iznenađujućem otkriću, pjevačica Tanja Savić otvoreno je progovorila o svojoj vezi s 11 godina mlađim Muhamedom Mukijem Bešićem, što je mnoge ostavilo u nedoumici njenom iskrenom izjavom. Naime, osvrnula se na svoju vezu s Mukijem te je Mukija nazvala “suprugom”, pa se odmah počelo nagađati je li upravo Tanja diskretno izgovorila odlučno “da”.

  • Moja supruga je zaista izvanredna… Pouzdano mogu reći da je naša veza ostala tajna više od dvije godine, a to je jedinstvena i posebna veza koju samo mi dijelimo. Tanja Savić, poznata ličnost srpske glazbe, rođena je 20. ožujka 1985. u Radincu, malom mjestu u blizini Smedereva u bivšoj Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji. Već od malih nogu Tanja je pokazivala izniman glazbeni talent koji je u konačnici i otvorio put njezinom profesionalnom putu.

Njezin uspon do slave započeo je sudjelovanjem u nadaleko popularnom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, gdje je svojim jedinstvenim glasom i magnetskom karizmom osvojila srca publike. Brzo se etablirajući u glazbenoj industriji, Savić je postala jedna od najprepoznatljivijih pjevačica pop-folk žanra. Unatoč suočavanju s raznim izazovima na svom putu, ostala je nepokolebljiva u očuvanju svog umjetničkog integriteta i održavanju svoje baze obožavatelja.

  • Tanja Savić služi kao inspirativan primjer uspješne i cijenjene umjetnice čiju su karijeru oblikovali urođeni talent, nepokolebljiva odlučnost i nepokolebljiva ljubav prema glazbi. Tanja Savić, koja potječe iz skromne radinačke obitelji, od malih je nogu pokazivala iznimnu sklonost za glazbu. Njezine godine formiranja bile su ispunjene obogaćujućim glazbenim susretima, ali ključni trenutak dogodio se u dobi od osam godina.

Tanja je stala na pozornicu renomiranog festivala “Prvi glas Vojvodine” osvojivši publiku svojom izvedbom pjesme “Ječam žela” i osigurala željeno prvo mjesto, što je potvrda njenog neospornog glazbenog umijeća. Po završetku osnovnog obrazovanja Tanja se odlučila za srednju trgovačku školu. Međutim, brzo je postalo očito da područje poslovanja nije u skladu s njezinim istinskim strastima i interesima. Unatoč odsutnosti bilo kakve obiteljske uključenosti u glazbenu industriju, Tanja je od svojih najmilijih imala nepokolebljivu podršku u ostvarivanju svojih snova.

  • Ova nepokolebljiva podrška naposljetku ju je potaknula u svijet glazbe, gdje se našla uronjena u bend “Calypso”. Kroz angažman u bendu, Tanja je stekla neprocjenjivo iskustvo i postigla značajnu eksponiranost u javnosti. Tanja Savić je 2004. godine krenula na put zvijezda uključivši se u uvodnu sezonu renomiranog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Ovaj ključni trenutak označio je početak njezina uspona do slave, izbacivši je u javnost i utirući put uspjehu u glazbenoj industriji.

Sudjelovanje u cijenjenom natjecanju “Zvezde Granda” 2004. godine bila je značajna prekretnica za Tanju Savić, koja ju je dovela do sveopćeg priznanja i divljenja glazbenih entuzijasta. Osiguravši treće mjesto, njezina je izvedba duboko odjeknula kod publike, učvrstivši njezinu reputaciju darovite pjevačice. Ovaj trijumf poslužio je kao prekretnica u njezinoj karijeri, otključavši vrata za daljnji profesionalni rast i pruživši joj platformu za izlaganje svog golemog talenta.