Snežana Đurišić, poznata pjevačica i članica žirija glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, trenutno boravi u mirnoj vili na periferiji Beograda, točnije u Jajincima, sa svojim partnerom Vanjom Milošević. Ova rezidencija za Snežanu Đurišić služi kao utočište, pružajući joj predah od opterećujućih financijskih obaveza koje su joj nastale zbog prijašnjeg boravka.

Snežana Đurišić, proslavljena pjevačica, nekada je bila udata za Slobodana Gvozdenovića, kojeg smatra svojom prvom i najdubljom ljubavi. Prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji iskreno je ispričala kako se značajno zadužila zbog imovine na Dedinju. Po ulasku u kućanstvo moje tazbine, a to su bili moj svekar, svekrva, dva šogora i njihovi supružnici, svi smo stanovali zajedno. U želji da uredimo svoj životni prostor odlučili smo obnoviti ostavu ili šupu koja je bila površine 30 četvornih metara. Ovaj prostor je postao naša zasebna domena, zajedno sa svojim ključem.

Međutim, moram priznati da mi ovaj aranžman nije baš odgovarao, jer sam potpuno uživao u udobnosti svekrvinog doma bez ikakvih obaveza. Kad god bi dijete zaplakalo, jednostavno sam je predala Maji i vratila se u san. Ipak, nakon što smo uspostavili vlastiti izolirani prostor, moja je odgovornost postala obavljati sve kućanske poslove”, objasnila je Snežana.

Nakon toga, nastavila je prepričavati priču o tome kako su ona i njezin suprug odlučili napraviti značajan korak prema stjecanju vlastitog doma. Pjevačica je u emisiji “Iz profila” ispričala priču o impresivnom umijeću svog supruga, koje seže i dalje od njegovog glazbenog talenta. Bavio se i trgovinom i uspješno je otkrio komad zemlje na Dedinju, zajedno s kućom od blata, koju je odmah kupio. Cijena ove akvizicije iznosila je pozamašnih 30 milijuna kuna. No, kaos je nastao po pitanju plaćanja i građevinskih radova. Unatoč zabrani gradnje na tom području, ustrajali smo i na kraju dobili potrebnu dozvolu za izgradnju naše kuće iz snova. Naši dnevni prihodi iznosili su milijun, ali su naši troškovi premašivali taj milijun i pol, što nas je dovelo do gomilanja dugova.

Snežana je pretrpjela ogromnu bol nakon gubitka supruga, ali je nakon nekoliko godina ponovo pronašla ljubav i sada živi u drugom domu u Jajincima. Zbog stalnih podsjećanja na prvog supruga i silnih emocija koje je proživjela, Snežana je donijela odluku da proda kuću koju je nekada dijelila s njim, ističući da je to mjesto na kojem je prolila mnoge suze. Nakon preseljenja u svoje trenutno prebivalište, pronalaženje osjećaja mira bilo joj je od najveće važnosti. Zbog toga se nastanila baš na ovoj lokaciji, udaljenoj svega desetak kilometara od centra prestonice, odmah iza Banjice.