Renomirani glazbeni show na našim prostorima, Zvezde Granda, iz sezone u sezonu neumorno traga za glazbenim čudom koje posjeduje besprijekorne vokalne sposobnosti, ali i modni smisao za zvijezde. Anastasija Ićurup se prije nekoliko sezona hrabro odlučila povući iz natjecanja “Zvezde Granda” navodeći kao razlog nezadovoljstvo kritikama koje je dobila od jedne od cijenjenih članica žirija, hvaljene folk senzacije Ane Bekute.

Natjecateljičin nastup u showu izazvao je žestoku reakciju Ane koja je izrazila svoje nezadovoljstvo. Naime, nije bila zadovoljna stilom Milice Kostadinović u aktuelnoj sezoni. Ana je dala do znanja da ne bi glasala za nju da je znala da Milica nosi tange. Prema Aninim riječima, čvrsto je uvjerenje da se kandidatkinje trebaju suzdržati od ovakvog odijevanja, bez obzira na vremensko razdoblje. Naglasila je da svaka buduća kandidatkinja koja se odluči nositi tange neće dobiti njezin glas. Na Anine kritike, Milica se ispričala i pojasnila da ona zapravo nije nosila tange. Objasnila je da je na izbor odjeće motivisala poštovanje prema “Zvijezdama Granda” i priliku da nastupa na njihovoj prestižnoj sceni.

U nedavnoj epizodi takmičenja “Zvezde Granda”, Saša Popović je zamolio Svetlanu Ražnatović da provjeri da li Milica zaista nosi tange. No, Ceca je utvrdila da se zapravo radi o bodiju. U iznenadnom ispadu Bekuta je uzviknula: “Tonga tijelo! Ovo nije za pozornicu, doviđenja!” Anastasija, koja je pratila upravo ovaj prilog, nije mogla a da ne zapazi Bekutin komentar o Milici. Ovo zapažanje potaknulo je Anastasiju da žestoko reaguje na “Instagramu”.

Anastasija je izrazila svoju frustraciju određenom osobom, nazivajući ih prijevarnom staricom koja dosljedno ne odobrava nacionalnu nošnju. Ova izjava objavljena je na njenom “Instagram” nalogu. Prethodno je Anastasija na istoj platformi podijelila video u kojem je Bekuta kritikovala Milicu, sugerirajući da je Anastasijina objava bila upravo usmjerena prema njoj. Ana se, osvrćući se na nastupe Maje Đorđević i Anastasije Ićurup u prethodnoj sezoni natjecanja, osvrnula na njihov izbor odjeće, ocijenivši da se čini jeftinom i neprikladnom. Anastasijin nedavni odgovor sugerira da nije zaboravila ove bolne riječi.