Glavna tabu tema zadnjih nekoliko sedmica kao što je već svima poznato je ravod Meline i Harisa, a o tome kakvi su zaista i šta se se dešavalo u zadnje vrijeme kod Đžinovića u ovom interviju otkrile su nam njihove najbliže komšije.

  • Idilični raj brzo se pretvorio u pakao iz noćne more kada je susjed razotkrio dugo čuvanu tajnu, razotkrivši bajkoviti život koji je Melina živjela uz obitelj Haris Džinović, srušivši njihov svijet u trenu. U ekskluzivnom dijelu grada smjestila se raskošna vila koja se gradila četiri godine i u koju je, kako se navodi, uloženo oko dva milijuna eura.

Džinovići nisu mogli suspregnuti uzbuđenje kada je došlo vrijeme useljenja, a ovu su prekretnicu proslavili velikom gala večerom na koju su pozvali brojne prijatelje i kolege iz estrade. Obitelj Džinović s veseljem se smjestila u novi dom, ne sluteći izazove koji ih čekaju. Godinu dana kasnije njihovi susjedi odlučili su otkriti drugu stranu obitelji. Prema riječima stanara obližnje zgrade, svaki član obitelji ima jedinstvene karakteristike.

  • Haris, i uživo i na televiziji, djeluje pomalo suzdržano. Njegovo ponašanje može djelovati kao uobraženo, ali to je vjerojatno obrambeni mehanizam protiv nametljivih pitanja javnosti. Kao što znamo, javne osobe često se suočavaju s oštrim kritikama, a Harisov stav jasno odaje želju za osobnim prostorom. S druge strane, jedna susjeda Melinu opisuje kao prirodno lijepu. Poznati kao obitelj Džinović, nazivani su “Mrgud i ljepotica”.

Melina, vedra i karizmatična žena, zrači kada uđe u prostoriju, za razliku od Harisa koji rijetko pokazuje osmijeh. Često ih šaljivo nazivamo “ružnim i lijepim” parom. Haris ima dosljedno tmurno držanje, ali odgovara pristojno kada ga pozdrave i pitaju kako mu je dobro. Iako možda nije pristupačan, svakako je uljudan. Njihova često spominjana kći nedvojbeno je zanosna i uvijek besprijekorno dotjerana, kao i mnoga djeca tog vremena. S druge strane, njihov sin se rijetko viđa, a Melina je uvijek u pokretu, vraća se s društvom.

  • Susjeda Mirjana svjedoči da je obitelj Džinović uvijek bila uzor. Nataša otkriva da osim vrtlara i spremačica, povremeno imaju i kuharicu, posebno za posebne prigode koje se često slave u njihovoj rezidenciji. Harisu, koji ondje ima studio, često poziva pjevače, ali je zvučna izolacija tako dobro napravljena da nikada ne postaje bučno. Melina uživa u dostavi cvjetnih aranžmana na njihovu adresu kako bi njihov prostor bio lijepo uređen.

Ljeti ih se može vidjeti kako uživaju u svom bazenu na terasi, nerijetko u društvu svojih prijatelja, posebno malene Đine. Prema riječima susjeda, vidljivo je da postoji nedostatak bliskosti među stanovnicima u susjedstvu. Rijetko komuniciraju ili provode vrijeme zajedno, a njihova prisutnost rijetko se može vidjeti na otvorenom. Komšija posebno napominje da zapaža Harisa, koji na putu na trening redovno nosi torbu za tenis, bilo da se odluči za džogiranje ili šetnju, to najčešće čini u blizini Košutnjaka.

S druge strane, Melina stalno nosi štikle i nikad nije viđena u tenisicama, kako iskreno prenosi susjeda. Melina Džinović, izvorno poznata kao Melina Galić, etablirala se kao istaknuta i uspješna modna dizajnerica u industriji. Cijenjena je osnivačica renomiranog brenda “Hamel”. Rođena u Bihaću 1982. godine, Melina je svojim prepoznatljivim dizajnerskim pristupom i revolucionarnim kreacijama ostavila trajan trag u svijetu mode.

  • Iako je supruga poznatog pjevača Harisa Džinovića, Melina je iskovala vlastiti identitet i postala sinonim za gracioznost i sofisticiranost. Njezin rad na prekrasan način spaja tradicionalne vrijednosti sa suvremenim trendovima, zadobivši njezino ogromno poštovanje i divljenje u modnom području i šire.