Kada je ne snimaju kamere, Snežana Đurišić odiše osjećajem opuštenosti, a njezin jedinstveni izgled već više od četrdeset godina definiraju njezini plavi pramenovi. Pjevačica jako uživa u svojoj plavoj kosi, a nakon što je odlučila obojiti svoju prirodno smeđu kosu, više nije htjela mijenjati svoj izbor. Snežana Đurišić često eksperimentira s različitim duljinama kose. Samo nekoliko pojedinaca sjeća se faze kada je nosila frizuru s kovrčavim valovima, a još manje ju se sjeća s dugim, glatkim, ravnim repom. Najmanje se pamti razdoblje kada je pjevačica samouvjereno isfurala nevjerojatno kratku frizuru.

Osoba zadužena za vođenje “Instagram profila” posvećenog estradi iskoristila je priliku da se prisjeti trenutka iz prošlosti kada je “Snjeguljica” imala kratku frizuru. To je postignuto dijeljenjem odgovarajuće fotografije, koja je naknadno izazvala bujicu komentara, kao što se i očekivalo, unatoč činjenici da je slika stara već osam godina. Oduševljeni obožavatelji omiljene estradne umjetnice iznijeli su različita mišljenja, jedni smatraju da Đurišićka s kratkom kosom i naočalama izgleda nevjerojatno šarmantno, dok drugi smatraju da joj sadašnja dužina kose najbolje stoji.

Opći je konsenzus da vezana kosa možda i nije najlaskaviji odabir za strukturu lica Snjeguljice, iako se čini da njezinog partnera Vanju to ne smeta. U njegovim očima Snežana ostaje oličenje ljepote, a njihova ljubav cvjeta više nego ikad prije. Provevši više od četrdeset godina u industriji, Đurišić se etablirala kao poznata i visoko cijenjena osoba u glazbenoj industriji.

Uz svoju uspješnu solo karijeru, surađivala je s cijenjenim glazbenicima i postigla mnoštvo hitova na vrhu ljestvica. Njezin ikonski imidž, zajedno s njezinim zaštitnim znakom plave kose, postao je sinonim za njezin jedinstveni stil. Osim toga, ponosna je majka dvoje djece, Vanje i Ane, koje su se oboje odlučile baviti glazbom. Snežana Đurišić i dalje je omiljena i utjecajna osoba u svijetu pop glazbe.